Bekijk onze vacatures

engels aluminium ramen

In de hedendaagse architectuur zijn aluminium ramen heel populair door hun strakke en elegante karakter. Voor grote glaspartijen hebben we de meest performante schuifsystemen. Met onze eigen ontwikkelde “Steellook” krijgt uw woning een ware gedaanteverwisseling.

Concepten: raamisolatie aluminium

Vraag je prijsofferte aan
 • Tundra

  Tundra
  tundra isolatie aluminium ramen

  Het standaard engels aluminiumprofiel is een thermisch onderbroken 3-kamer profiel met een uitzonderlijke isolatiewaarde. Dit raam is ATG-gecertifieerd en bereikt een Uf- waarde van 1,80 W/m2.K door onder meer gebruik van santoprene rubbers. Een vleugelbouwdiepte van 78,5 mm, glasvezelsterkte polyamidestrips, een verzwaarde middendichting en verbeterde thermische beglazingsrubbers zorgen voor een winnende prijs-kwaliteit-isolatieverhouding.

 • Tundra Premium

  tundra premium raamisolatie
  tundra premium aluminium ramen

  Het Tundra Premium aluminiumprofiel van engels haalt met een Uf-waarde van 1,25 W/m2.K, vergeleken met aluminiumprofielen bouwdiepte 70/80 (geschikt voor laag energie en renovatie) de beste resultaten op de markt. Dit uitzonderlijk resultaat wordt bekomen door onder meer gebruikt te maken van een thermische onderbreking opgebouwd uit Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS).

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen