Bekijk onze vacatures

engels aluminium ramen

In de hedendaagse architectuur zijn aluminium ramen heel populair door hun strakke en elegante karakter. Voor grote glaspartijen hebben we de meest performante schuifsystemen. Met onze eigen ontwikkelde “Steellook” krijgt uw woning een ware gedaanteverwisseling.

Kleuren aluminium ramen

Vraag je prijsofferte aan
 • RAL (mat en blinked)

  RAL (mat en blinked)
  RAL kleurenwaaier

  Indien u kiest voor een RAL kleur (mat of blinkend) voor uw aluminium ramen dan zullen de profielen gepoederlakt worden. Dit proces bestaat uit het beitsen, reinigen, lakken en bakken van de profielen. De laagdikte van de poederlak is bij benadering 60 μm, wat voor een extra versteviging van het profiel zorgt.

 • Structuur (metallic)

  structuurlak
  aluminium ramen structuurlak

  De structuurlak wordt op dezelfde manier aangebracht als de poederverf. Het verschil ligt in het feit dat de structuurlak een kleine korrel bevat die niet smelt tijdens het bakken, waardoor men een licht korrelig effect krijgt. Deze korrel bevat ook teflon, wat waterafstotend is. De regen droogt dus niet meer op het aluminiumprofiel op, waardoor dit minder snel vuil wordt en er minder onderhoud nodig is om uw aluminium ramen proper te houden.

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen