Business Unit Manager – Private Label • Lokeren

Je bent een doorwinterde verkoper. Méér nog, je hebt ervaring in het aansturen van jouw eigen sales team. Jouw bagage heb je opgedaan in de bouwsector en je wil je graag verdiepen in het segment van ramen en deuren? Je hebt een gezonde dosis ondernemerschap en werkt op deze manier hands on mee naar groei om onze business kwalitatief verder te ontwikkelen. Dan is volgende functie zeker iets voor jou!

Wat doe je?

Je bent verantwoordelijk voor de day to day operations van jouw team. Je draagt de volledige P&L van deze business unit, ons private label. Jij zorgt ervoor dat deze business unit verder wordt uitgebouwd aangezien daar nog veel potentieel aanwezig is:

– Je zet een strategie neer en je bepaalt verder de koers voor het verder ontwikkelen van de klanten portefeuille

– Je brengt een structuur in de organisatie: rapportering, opvolging,…

– Je zorgt mee dat de collega’s goed op elkaar zijn afgestemd

– Je brengt de markt duidelijk in kaart

– Je bent aanspreekpunt voor escalaties omtrent technische klantvragen

– Je bent zelf ook aanwezig bij de klanten om vinger aan de pols te houden

Kortom je managet je team en de sales tot een goed geoliede machine met een duidelijke organisatie en structuur alsof het je eigen bedrijf is. Je kan brandjes blussen wanneer de nood daar is maar je bent daarnaast ook in staat om te werken op langere termijn en structurele oplossingen te implementeren.

Met wie werk je samen?

Je stuurt een team aan van 3 mensen, dat bestaat uit 2 collega’s die de sales verzorgen en een collega die meer het technische aspect ( calculatie & administratie) op zich neemt.

Je bent zelf veel op de baan om bij klanten jouw ondersteuning te bieden. Jouw uitvalsbasis is Lokeren, waar er ook een showroom is.

Je rapporteert aan C-level en na je inwerktijd maak je ook deel uit van het managementteam. Je kan rekenen op een gedegen en centrale ondersteuning vanuit het management.

 

Wie ben je?

Je kan terugvallen op een hogere opleiding (bv industrieel ingenieur bouwkunde, sales and marketing) en je hebt je werkervaring opgebouwd in de bouwsector. Je hebt reeds functies als sales manager uitgevoerd.

Je hebt een gezonde dosis ondernemerschap en wil graag in een kleinere structuur aan de slag, met een grotere verantwoordelijkheid.

Je hebt een kritische geest en je legt de lat hoog voor jezelf en je team.

– Van nature ben je proactief, gedreven en je denkt steeds oplossingsgericht.

– Je beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid en kan een team begeesteren.

– Je wint het vertrouwen en slaagt erin de juiste en nodige communicatie te doen.

– Je bent vanzelfsprekend een meester in multitasking, weet prioriteiten te stellen en blinkt uit in het nauwkeurig plannen en organiseren.

– Met snelheid en juistheid neem je de nodige beslissingen en je wordt hierbij niet gehinderd door stress.

– Je beheerst bij voorkeur zowel het Nederlands als het Frans

 

Wat bieden we?

Je komt terecht in een familiebedrijf in verdere expansie en op zoek naar gepassioneerde collega’s voor een samenwerking op lange termijn.

Engels NV is onderdeel van de groep Engels, een Belgische familiale onderneming die sinds 1945 pionier is op de markt van ramen en deuren. De groep Engels produceert zelf houten en aluminium buitenschrijnwerk & verdeelt en plaatst deze via haar winkelnetwerk over heel België en via Engels NV.

– Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur binnen een dynamische, familiale omgeving binnen een bedrijf dat in volle groei is. We staan ervoor open om dit in dienst verband te doen, maar dit kan ook op zelfstandige basis.

– Een aantrekkelijk salarispakket, op maat samengesteld.

– Plaats tewerkstelling: uitvalsbasis = Lokeren, en je bent aanwezig bij de klanten in heel België

Je gegevensJe bericht

* Verplichte velden