Bekijk onze vacatures

Getuigenissen

 • “Wat een verschil in warmte en geluid!”

  getuigenis

  Jullie hebben enkele maanden geleden nieuwe ramen geplaatst en we geven nu onze bevindingen weer. We hebben in alle weersomstandigheden onze ramen kunnen aanvoelen. Wat een verschil in warmte en geluid. Echt ongelooflijk! Wij willen je hiervoor hartelijk danken voor de vlotte samenwerking. Denk niet dat het de gemakkelijkste job was en ook de timing zat niet echt mee tijdens het bouwverlof. Maar ze hebben dit allen met enthousiasme, zorg en nauwkeurigheid schitterend uitgevoerd. We zijn erg tevreden! Nu ook de schilderwerken achter de rug zijn. Leven we precies in een nieuwe woonst wat heerlijk is.
  Hartelijk dank aan allen en tot in de toekomst.

  Annick, Kapellen.

 • “Ik heb lang gezocht naar fijne kozijnen”

  getuigenis

  Ik ben zeer tevreden met het resultaat (plaatsing van 6 vensters en een voordeur in de voorgevel van een appartementsgebouw opgetrokken in 1973). Ik heb lang gezocht naar fijne kozijnen totdat mijn oog viel op een advertentie van Engels voor Steel Look-profielen in een magazine. Ik heb gekozen voor zwarte ramen en bijpassende voordeur omdat zwart beter afsteekt op de bakstenen muur. Het resultaat is verbluffend, de hele voorgevel heeft nu een hedendaagse uitstraling. Voor de vervanging van de ramen en deuren van de achtergevel zal ik zeker opnieuw een beroep doen op Engels. De plaatsing zelf (over 2 dagen) verliep vlot en zeer professioneel. Een goede communicatie bij elke fase is uiterst belangrijk. Als dat goed verloopt is de kans op welslagen groot.

  Edith, Zaventem.

 • “Een combinatie van houten en aluminium ramen voor onze landelijke woning”

  getuigenis

  In de eerste plaats zouden we Engels aanbevelen omdat je er een keuze kan maken uit zoals houten, pvc als aluminium ramen. Wij kozen voor onze woning in landelijke stijl een combinatie van houten en alluminium steellook ramen. In de toonzaal in Brugge was er een eerste positief contact en ook de verdere opvolging en planning van ons project verliep vlot. Kortom mooie ramen en deuren voor onze landelijke woning.

  Lander, Brugge

Vraag uw prijsofferte aan
Getuigenissen