engels houten ramen

Met onze exclusieve houten ramen maakt u altijd een goede keuze. Het is het meest authentieke van alle raammaterialen, de beste isolator, en uiterst duurzaam.

Houten raam opties: uniek bij engels

Vraag uw prijsofferte aan
 • Elegant profiel

  elegant raamprofiel

  Het elegant profiel beantwoord perfect aan een authentieke uistraling en stijl. De uitvoering is ideaal voor zowel het bouwen van een pastoriewoning als het renoveren van een hoevewoning of een herenhuis in de stad.
  – Zichtbare deel van de vleugel is 3,5 cm.
  – Middenstijl is slechts 12,5 cm breed.

 • Lowstep

  engels-hout-low-step

  Praktisch en mooi, zonder opstap tussen uw terras en laadruimte. Dit uniek profiel is bovendien thermisch onderbroken waardoor er perfect thermische isolatie geplaatst kan worden.

 • Kleinhouten

  engels-hout-kleinhouten

  Liever een ramen of deuren met kleinhouten? We bieden u een ruime keuze. Naargelang de vorm en dikte van de kleinhouten krijgt u een ander esthetisch effect.
  – Rechte uitvoering, 25 mm breedte;
  – Oud-Vlaamse uitvoering, 18 mm breedte;
  – Retro uitvoering, 25 mm breedte;
  – Weense kleinhouten waarbij het lijkt alsof de glassecties uit verschillende glaselementen bestaan.

 • Schuifvouwdeur

  schuifvouwdeur

  Met ons unieke schuifvouwsysteem kunt u de ruimte helemaal opentrekken zodat die één wordt met het terras. Daarnaast bieden we ook klassieke schuifsystemen aan voor uw houten ramen en deuren.

 • Guillotineramen

  engels-hout-guillotineraam

  Wilt u uw woning een apart karakter geven? Dan zijn guillotineramen precies wat u zoekt. U hebt de keuze uit twee types:
  – Echte guillotineramen met een naar boven schuivende vleugel.
  – Valse guillotineramen met het uitzicht van de echte guillotine, maar met de functionaliteiten van een modern draai-kip raam.

 • FSC®

  100% FSC ramen

  Het milieu ligt ons nauw aan het hart. Daarom vindt u bij ons ook een gamma FSC®  ramen. Het FSC®  label waarborgt dat de gebruikte hout- en papierproducten afkomstig zijn van verantwoord bosbeheer. Zo werken onze klanten en wij mee aan duurzaam en verantwoord ondernemen, zonder in te leveren op de hoogwaardige kwaliteit van de houten ramen waarvoor we zo bekend zijn.

Vraag uw prijsofferte aan
Getuigenissen