Bekijk onze vacatures

engels houten ramen

Met onze exclusieve houten ramen maakt u altijd een goede keuze. Het is het meest authentieke van alle raammaterialen, de beste isolator, en uiterst duurzaam.

De houten ramen van engels, dat is ook...

Kiezen is verliezen. Behalve bij engels. Sinds 1945 vervaardigen onze specialisten houten ramen die elegantie combineren met isolatie, duurzaamheid en stevigheid, wat ook uw budget is.

Vraag je prijsofferte aan
 • Uniek elektrostatisch verfwerk

  Het hoogtechnologisch spuitprocédé gebeurt elektrostatisch. Hierdoor ontstaat een grotere laagdikte (ca. 100 micron), optimale hechting en minimaal verfverlies.

 • Optimale isolatie

  Houten ramen zijn een uitstekende manier om een aanzienlijke energiebesparing te realiseren. Door de celstructuur van hout wordt de warmte in uw woning langer bewaard. Onze houten ramen en deuren halen optimale isolatiewaarden.

 • Ramen voor het leven

  Houten ramen, dat is een duurzame keuze en een investering op lange termijn voor uw woning. engels heeft voor u de meest solide materialen gekozen en de beste houtsoorten (sipo, afzelia, afromorsia, moabi, eik,, ...) die zowel een lange levensduur als een esthetisch uitzicht waarborgen.

 • Gevoel voor esthetiek

  We houden van veeleisende klanten, ze stimuleren ons om onze producten steeds verder te optimaliseren. Het resultaat? Houten ramen en deuren die naadloos aansluiten bij uw eigen visie, en waarover u volledig tevreden bent.

 • Stevig en duurzaam

  Wij maken gebruik van de meest geavanceerde productieprocessen en selecteren de beste materialen. Daardoor zijn onze houten ramen en deuren superieur op het vlak van stabiliteit, wind- en waterdichtheid, inbraakbestendigheid en isolatie (zowel thermisch als op het vlak van geluid).

 • Permanente innovatie

  Al sinds 1945 streven we bij engels naar perfectie. Alleen de beste ramen en deuren zijn goed genoeg voor u. Wij hebben verschillende kwaliteitslabels behaald en werken regelmatig samen met de Universiteit van Gent om onze producten steeds verder te verbeteren.

 • Respect voor de natuur

  Bij engels is respect voor het milieu een fundamenteel criterium. Dat is waarom ons bedrijf CO2 neutraal is.

 • Een onberispelijke dienstverlening

  Wij zijn pas tevreden als u het ook bent. We assisteren u bij uw projecten, respecteren uw tijdschema en plaatsen uw houten ramen of deuren zoals het hoort. En ook lang nadat uw houten ramen of deuren geplaatst zijn kunt u rekenen op de uitstekende dienstverlening van engels.

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen