Engels Hyline - vision without boundaries

Engels Hyline is ons recente antwoord op de zoektocht naar de meest verfijnde aluminium schuifsystemen. De minimalistische profielen onderscheiden zich zowel op gebied van prestatie, discretie en elegantie.

Vraag uw offerte
 • HY30

  HY30
  HY30

  De HY30 laat je toe te werken met een beglazing tot 28mm dik en tot een hoogte van 3,5 m of tot 9 m2 glasoppervlakte. Het biedt uitstekende thermische, akoestische en afdichtende prestaties. Ook extra opties als horren en screens zijn mogelijk.

 • HY40

  HY40
  HY40

  Het HY40 profiel stelt je in staat te kiezen voor een een beglazing tot 38mm dik en tot een hoogte van 6 m of tot 18 m2 glasoppervlakte. Het biedt uitstekende thermische, akoestische en afdichtende prestaties. Het elegante kader kan volledig ingewerkt worden en dankzij het slanke kader van rondom 18 mm dikte kan je genieten van een ononderbroken uitzicht. De structuur maakt het mogelijk om screens, lamellen of verduisteringsgordijnen tussen het glas te integreren. Ook extra opties als horren en screens zijn mogelijk.

 • HY50

  HY50
  HY50

  Het minimalistische HY50 profiel werd ontworpen zodat je kan werken met een beglazing tot 48mm dik en tot een hoogte van 6 m of tot 18 m2 glasoppervlakte. Het biedt ook een uitstekende thermische, akoestische en afdichtende prestaties. Ook hier kan het kader volledig ingewerkt worden en dankzij het slanke kader van rondom 18 mm dikte kan je genieten van een ononderbroken uitzicht. De structuur maakt het mogelijk om screens, lamellen of verduisteringsgordijnen tussen het glas te integreren. Ook extra opties als horren en screens zijn mogelijk.

 • HYPI

  HYPI
  HYPI

  Deze pivotdeur kan oplopen tot 350 kg en tegelijk volledig in het landschap worden geïntegreerd. Voor nog extremere afmetingen ontwikkelden we de HYPI Steel die oploopt tot 700 kg per deurblad en met een glasoppervlakte tot 18 m2. De scharnieren en het hang- en sluitwerk wordt volledig ingewerkt wat zorgt voor een discreet en elegant vlak uitzicht. Dankzij een minutieuze en exclusieve afwerking krijg je de vrijheid om te kiezen voor een gepersonaliseerde afwerking die perfect kan geïntegreerd worden in jouw bouw- of renovatieproject. Bij engels maken details het verschil.

 • HYFIX

  HYFIX
  HYFIX

  Het vast raam zit volledig ingewerkt waardoor het frame onzichtbaar wordt en er een ononderbroken uitzicht ontstaat, dit tot een glasoppervlakte van 18 m2. Daarnaast krijg je meer architecturale vrijheid dankzij de vaste hoeken, zonder centrale middenstijl. De Hyfix kent een uitmuntende luchtdichtheid, thermische en akoestische waarden met een zeer hoge inbraakwerendheid.

Getuigenissen