Senior projectleider • Gent

Als Senior Projectleider bij engels projects ben je verantwoordelijk voor een of meerdere projecten vanaf de ontwerpfase tot de afwerking ervan. Jij richt je samen met je collega’s op de grote projecten met klanten als Interbuild, POC, Matexi, … Ben jij de man of vrouw voor deze uitdagende functie? Lees dan zeker verder.

 

Senior ProjectleiderWat doe je? 

– Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van a tot z: Van opmeting en orderverwerking, opvolging van de plaatsing van het buitenschrijnwerk, nadienst en nacalculatie.

– Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en ordelijk.

– Je bent goed in proactief denken en je bent oplossingsgericht.

– Je bent een teamspeler en werkt altijd servicegericht.

– Je bent communicatief (tav de klant, je teamgenoten en de onderaannemers).

– Je wilt kwaliteit leveren en ziet graag resultaat van je werk.

Wat heb jij in huis?

– Je hebt een relevante opleiding genoten (bachelor bouwkunde of gelijkaardig) OF  een gelijkwaardige ervaring als projectleider.

– In ieder geval beschik je over een goede technische kennis en inzicht en heb je minimum 5 jaar ervaring.

Zet jouw volgende stap bij engels ramen en deuren

Je toekomstige collega’s bij engels projects ontvangen je met open armen. Er is een gezonde balans tussen humor en werk in het team. De ene collega pakt de calculatie op zich, de andere de werkvoorbereiding of de verkoop en jij werkt nauw samen met de andere projectleiders.

Wat bieden we? 

Werken bij Engels:

Engels ramen en deuren is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Gaston Engels als een klassieke schrijnwerkerij in 1945. Vandaag bestaat de  groep engels, onder leiding van de 3e generatie, uit 5 afdelingen: een productiebedrijf voor houten ramen (Engels Factory in Lokeren), een productie bedrijf voor aluminium schrijnwerk (Avista in Eeklo), een netwerk van 11 Engels-shops, een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en plaatsen voor grote projecten (Engels Projects) en een bedrijf gespecialiseerd in private label buitenschrijnwerk (DM).

– Wij bieden jou een zeer competitief loon, op basis van uw ervaring (aangevuld met wagen, gsm, laptop, …), gezellige en leuke teambuildings, bedrijf barbecues, …

 

Je gegevensJe bericht

* Verplichte velden