Bekijk onze vacatures

engels aluminium ramen

In de hedendaagse architectuur zijn aluminium ramen heel populair door hun strakke en elegante karakter. Voor grote glaspartijen hebben we de meest performante schuifsystemen. Met onze eigen ontwikkelde “Steellook” krijgt uw woning een ware gedaanteverwisseling.

Aluminium ramen voordelen: engels dat is ook...

Aluminium ramen: prestige, isolatie en stevigheid. engels sluit geen enkel compromis wanneer het om de kwaliteit van uw aluminium ramen gaat. Esthetiek, duurzaamheid, isolatie, gebruiksgemak: wat ook uw budget is, onze aluminium ramen voldoen aan al deze criteria en worden zo een investering op lange termijn.

Vraag je prijsofferte aan
 • Maximale isolatie

  Aanzienlijke energiebesparingen in uw woning? Aluminium ramen bieden tegenwoordig quasi dezelfde isolatiekwaliteit als hout of PVC, dankzij het 3-kamer profiel met thermische onderbreking. Zo halen onze aluminium ramen de beste isolatiewaarden.

 • Beproefde stevigheid en comfort

  Aluminium is een materiaal dat zich onderscheidt door zijn robuustheid, maar ook door zijn gebruiksgemak.

 • Laat het licht binnen

  Aluminium ramen zijn door hun stevigheid uitermate geschikt om grote raampartijen in uw woning te integreren, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Grote schuifdeursystemen en grote vaste ramen overspoelen uw kamers met licht en geven hen een extra dimensie.

 • Gevoel voor esthetiek

  We houden van veeleisende klanten, ze stimuleren ons tot steeds betere ontwerpen. Het resultaat? Aluminium ramen en deuren die naadloos aansluiten bij uw eigen visie en u een aangenaam gevoel geven.

 • Solide en duurzaam

  Voor al onze aluminium ramen en deuren kiezen we de beste materialen en hoogtechnologische productieprocessen. Daardoor zijn ze superieur op het vlak van stabiliteit, wind- en waterdichtheid, inbraakbestendigheid en isolatie.

 • Permanente innovatie

  Al sinds 1945 streven we bij engels naar perfectie. Alleen de beste ramen en deuren zijn goed genoeg voor u. We worden daarbij ondersteund door verschillende kwaliteitslabels, nog een bewijs dat engels geen genoegen neemt met middelmatige kwaliteit voor uw aluminium ramen.

 • Respect voor de natuur

  Uw aluminium ramen en deuren worden nog mooier als u weet dat ze vervaardigd werden met respect voor het milieu. Daarom zijn wij ook als bedrijf CO2-neutraal, wordt onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperkt en ook gecompenseerd.

 • Onberispelijke dienstverlening

  Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Daarom stopt het voor ons niet bij advies en verkoop. We assisteren u bij uw projecten, respecteren uw timing en plaatsen uw ramen of deuren zoals het hoort. En ook lang nadat uw aluminium ramen of deuren geplaatst zijn, kunt u rekenen op een uitstekende service van engels.

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen