Magazijnier en chauffeur • Lokeren

Hou jij ervan om organisatie te brengen in jouw magazijn? Vind je het normaal dat je werk steeds ordelijk en precies wordt uitgevoerd? Vind je het fijn om zelfstandig alle facetten van het magazijn te kunnen beheren? Dan is volgende functie zeker iets voor jou!

Wat doe je?

Je beheert volledig zelfstandig het magazijn van de Projectafdeling:

– Bestellingen ontvangen

– Magazijn ordenen: je hebt de vrijheid om je eigen werkwijze te hanteren

– Administratie : Bestellingen doorgeven en verwerken

Daarnaast ga je ook op verplaatsing naar de werf om het materiaal te bezorgen.

magazijnier chauffeurMet wie werk je samen?

Je werkplek is een magazijn, in onze productie afdeling, te Lokeren. Echter werk je voor de Projectafdeling, die gevestigd is in Sint-Denijs-Westrem. Je collega’s zijn fysiek niet bij jou aanwezig. Wel zal telefonisch overleg veelvuldig nodig zijn met oa. de projectleiders, de management assistent, de leidinggevende.

Wie ben je? 

Je hebt reeds een goed inzicht in hoe een magazijn goed wordt beheerd. Je weet wat nodig is om een goede structuur te handhaven en je hebt de discipline om dat ook zo uit te voeren.

– Je werkt zelfstandig en van nature ben je proactief en gedreven.

– Je hebt een heftruck attest & je kan rijden met een transpallet

– Je kan vlot overweg met een pc om alle administratie correct af te handelen

– Je kan rijden met een camionette.

– Je bent fysiek sterk en het schrikt je niet af om zware lasten te dragen.

Het zou een plus zijn, moest je al een ervaring hebben vanuit onze sector en af en toe een handje kunnen toesteken op de werf.

Wat bieden we?

Werken bij Engels Projects:

Engels Projects  is onderdeel van de groep Engels, een Belgische familiale onderneming die sinds 1945 pionier is op de markt van ramen en deuren. De groep Engels produceert zelf houten en aluminium buitenschrijnwerk & verdeelt en plaatst deze via haar winkelnetwerk over heel België en via Engels NV. Deze laatste firma, ook wel “de Projects” genoemd, richt zich enkel en alleen op de “grote projecten” (appartementsblokken, scholen, torens, enz…) met klanten zoals Interbuild, revive, ION, Willemen,…

– Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur binnen een dynamische, familiale omgeving binnen een bedrijf dat in volle groei is

– Plaats tewerkstelling: Lokeren

Ga jij ervoor? 

Je gegevensJe bericht

* Verplichte velden