Projectleider • Lokeren/ Zaventem

Projectleider

Spreekt de opvolging van knappe projecten jou aan? Streef jij met trots de oplevering van een werf na? Kan je ook dit enthousiasme en oog voor kwaliteit en juistheid overbrengen op het team? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we met open armen ontvangen!

Als projectleider van de eigen shops van engels, beleef je dagelijks een boeiende en uitdagende job!

CalculatorWat doe je? 

– Je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten vanaf de verkoop tot de afwerking. Dit impliceert opmeting, orderverwerking, nacalculatie, opvolging van de levering en plaatsing en dienst na verkoop.

– Je bewaakt en waarborgt met andere woorden het volledige proces van dossiervoorbereiding en -bespreking met de verkoper, over overleg en samenwerking met de werkvoorbereider tot het aansturen van de planning en de plaatsers. Dit alles tot tevredenheid van de klant.

Wie ben je?

– Kennis en ervaring: Je beschikt over een technische opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een project-/werfomgeving in een gelijkaardige functie.

– Computervaardigheden: Je hebt een grondige en praktische kennis van MS Office en Autocad 2D en/of 3D .

– Klantgerichtheid en communicatie: Je komt dagelijks in contact met collega’s, klanten, leveranciers, plaatsers, architecten, aannemers, etc. m.a.w. je houdt van menselijke contacten, wint het vertrouwen en slaagt erin de juiste en nodige communicatie te doen.

– Talenkennis: Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Je kan je ook gemakkelijk uitdrukken in het Frans.

– Organisatie en planning: Je bent vanzelfsprekend een meester in multitasking, weet prioriteiten te stellen en blinkt uit in het nauwkeurig plannen en organiseren. Met snelheid en juistheid neem je de nodige beslissingen en je wordt hierbij niet gehinderd door stress.

– Persoonlijkheid: Betrokken, enthousiast, dynamisch, hands-on, high-end, ondernemend, oplossingsgericht, proactief, teamplayer en veeleisend.

Wat bieden we? 

– Je kan rekenen op een ambitieuze, bedrijvige en sociale job binnen een onderneming die garant staat voor een ruime ervaring, vakmanschap en voor een product van topkwaliteit.

– Je komt terecht in een familiebedrijf in verdere expansie en op zoek naar gepassioneerde collega’s voor een samenwerking op lange termijn.

– Je wordt beloond met een competitief en marktconform loon.

Je gegevens



Je bericht

* Verplichte velden