Sales Adviseur • shop Aalst

Heb je zin om elke dag met een glimlach en vol enthousiasme onze klanten te verwelkomen in de showroom, te ontmoeten op de werf of tijdens beurzen? Ben je goed georganiseerd en is het opmaken en opvolgen van offertes voor verschillende projecten tegelijk, voor jou peanuts? Heb jij een winnaarsmentaliteit waardoor het behalen van verkoop targets voor jou piece of cake is?

Dan is volgende functie zeker iets voor jou!

Wat doe je? 

Je helpt bij onze dagelijkse zoektocht naar elegantie en perfectie, terwijl je ook waakt over de huisstijl van Engels.

Hierbij ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ramen en deuren in jouw regio. Om dit op een kwalitatieve manier te kunnen uitvoeren, dien  je rekening te houden met volgende zaken:

– Je volgt de binnenkomende leads op, op een zeer service minded manier. Daarnaast ga je ook pro-actief aan de slag voor het genereren van leads (bv bij architecten).

– Jouw offertes zijn zeer kwalitatief: indien nodig doe je hiervoor bv de nodige werfbezoeken.

– Je adviseert (zowel technisch als esthetisch) de mogelijke klanten bij de keuze van het gewenste materiaal.

– Je bent gebeten om je vooropgestelde verkooptargets te halen.

 

groepsfoto engels shops Met wie werk je samen?

Je toekomstige collega’s in de shop ontvangen je met open armen. Er is een gezonde balans tussen humor en werk in het team. Jullie zijn een team van 4 personen dat nauw aan elkaar moet hangen en op elkaar moet kunnen rekenen. Je hebt veel klantencontact en je bent hierdoor het uithangbord van Engels, dat kwaliteit en esthetiek hoog in de vaandel draagt. Daarnaast werk je nauw samen met externe partijen (bv. architecten, aannemers, enz.)

 

 

Wie ben je?

Je hebt een hogere opleiding genoten (bv interieur), echter is dit  geen cruciale voorwaarde. Belangrijker is je mentaliteit, we zoeken een enthousiaste en dynamische persoon bent, die in staat is om het vertrouwen van de klant te winnen en een verkoop te realiseren.

Hiervoor beschik je over de volgende kwaliteiten:

– Je bent een professionele onderhandelaar en zeer goede communicator.

– Van nature ben je proactief, gedreven en je denkt steeds oplossingsgericht.

– Jouw aanpak getuigt van een professionele en structurele aanpak.

– Je houdt van targets halen, maar dat staat je niet in de weg om een teamplayer te zijn.

– Je bent vanzelfsprekend een meester in multitasking, weet prioriteiten te stellen en blinkt uit in het nauwkeurig plannen en organiseren.

– Je hebt kennis van Excel Word, Pdf, Outlook en bij voorkeur een grafisch programma (bv SketchUp)

– Je beheerst bij voorkeur zowel het Nederlands als het Frans

Wat bieden we? Adviseur geeft uitleg op batibouw

Werken bij Engels :

Je komt terecht bij een familiebedrijf in verdere expansie, op zoek naar gepassioneerde collega’s voor een samenwerking op lange termijn.

Engels Aalst is onderdeel van de groep Engels, een Belgische familiebedrijf dat sinds 1945 pionier is op de markt van ramen en deuren. De groep Engels produceert zelf houten en aluminium buitenschrijnwerk en verdeelt en plaatst deze via haar winkelnetwerk over heel België.

– Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur binnen een dynamische, familiale omgeving binnen een bedrijf dat in volle groei is; Ook zaterdagwerk is hier van toepassing (1 op de 2 zaterdagen).

– Je krijgt de nodige verantwoordelijkheden en vrijheden binnen een gemotiveerd en betrokken team

– Een aantrekkelijk salarispakket volgens ervaring en opleiding, aangevuld met extralegale voordelen.

– Plaats tewerkstelling: Aalst

Je gegevensJe bericht

* Verplichte velden