Service technieker • ramen & deuren

We zoeken een extra service technieker voor ons team van de dienst naverkoop. Ben jij een technisch manusje-van-alles met een luisterend oor en probleemoplossend denkend? Dan ben je onze redder in nood!

Wie ben je?

Door je zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring heeft de wereld van houten buitenschrijnwerk geen geheimen meer voor je. Ter plaatse kan je de nodige service en diensten verlenen. Als een ware redder in nood verlos je onze klanten van hun problemen. Dankzij jou is het vlot gebruik van onze producten gegarandeerd. Na jouw bezoek blijven de klanten tevreden achter. Je bent onze belangrijkste pion in het achterlaten van een prachtig visitekaartje.

Service technieker

 

Wat doe je?

Concreet betekent dit een dagelijkse verplaatsing naar de klant. De vraag kan een herstelling inhouden, het afregelen van de ramen en deuren, het bijlakken of kleinhouten plaatsen, maar kan evengoed om een vervanging of opmeting gaan.

De bedoeling is om met jouw expertise, nauwkeurigheid, stevige werklust en service-gerichtheid de klant uit de nood te helpen en het dossier positief af te sluiten.

Werken bij engels is werken in een gepassioneerd team dat steeds naar een topresultaat streeft en projecten realiseert om trots op te zijn!

 

Geïnteresseerd?

Twijfel niet en bezorg ons jouw cv en contactgegevens.

Je gegevensJe bericht

* Verplichte velden