Business Unit Manager Shops

Je bent aan de slag als project manager in de bouwsector, maar je wil meer… Je wil je graag verdiepen in het segment van ramen en deuren? Je zoekt een grotere verantwoordelijkheid ? Je hebt een gezonde dosis ondernemerschap en werkt op deze manier hands on mee naar oplossingen om onze business kwalitatief te laten lopen. Dan is volgende functie zeker iets voor jou!

foto bureelWat doe je?

Je bent verantwoordelijk voor de day to day operations van een business unit met een showroom en een plaatsingsorganisatie, te Lokeren. Je draagt de volledige P&L van deze  unit. Jij zorgt ervoor dat deze shop vlot draait en dat op elk vlak:

– Goed draaiend team bouwen

– Financiële resultaten halen

– Goeie balans zoeken tussen commercieel en operations

-Hoge kwaliteit kunnen afleveren

– Een vlotte dienst na verkoop bieden

Kortom je managet je team en deze shop tot een goed geoliede machine met een duidelijke organisatie, verantwoordelijkheden en procedures. Je kan brandjes blussen wanneer de nood daar is maar je bent daarnaast ook in staat om te werken op langere termijn en structurele oplossingen te implementeren.

Met wie werk je samen?

Je stuurt een tem aan van ongeveer 10 mensen, dat bestaat uit zowel collega’s die sales verzorgen als collega’s die meer het technische aspect en de administratie op zich nemen. Daarnaast is er een team van plaatsers die voor jouw shop werkt, waar je frequent contact mee zal hebben om de planning kwaliteit en… op te volgen.
De shop focust zich op de particuliere markt en dus heb je frequent contact met de eindklant.
Je kan rekenen op een gedegen en centrale ondersteuning vanuit het management en dit zowel op vlak van sales als operationeel.

Wie ben je?

– Je kan terugvallen op een  opleiding industrieel ingenieur (bouwkunde) en je hebt  werkervaring opgebouwd in de bouwsector. Je hebt reeds functies als projectleider uitgevoerd en een team aansturen is jou ook niet vreemd.

– Je hebt een gezonde dosis ondernemerschap en wil graag in een kleinere structuur aan de slag, met een grotere verantwoordelijkheid.

– Je hebt een kritische geest en je legt de lat hoog voor jezelf en je team. Kwaliteit staat bovenaan op jouw agenda.

– Van nature ben je proactief, gedreven en je denkt steeds oplossingsgericht.

– Je beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid en kan een team begeesteren.

– Je wint het vertrouwen en slaagt erin de juiste en nodige communicatie te doen.

– Je bent vanzelfsprekend een meester in multitasking, weet prioriteiten te stellen en blinkt uit in het nauwkeurig plannen en organiseren.

– Met snelheid en juistheid neem je de nodige beslissingen en je wordt hierbij niet gehinderd door stress.

– Je beheerst bij voorkeur zowel het Nederlands als het Frans

Wat bieden we?

Werken bij Engels Lokeren:

Engels Lokeren is een onderdeel van het Belgische familiebedrijf Engels ramen en deuren, opgericht door Gaston Engels als een klassieke schrijnwerkerij in 1945. Vandaag bestaat de  groep engels, onder leiding van de 3e generatie, uit 5 afdelingen: een productiebedrijf voor houten ramen (Engels Factory in Lokeren), een productie bedrijf voor aluminium schrijnwerk (Avista in Eeklo), een netwerk van 11 Engels-shops, een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en plaatsen voor grote projecten (Engels Projects) en een bedrijf gespecialiseerd in private label buitenschrijnwerk (DM).

– Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur binnen een dynamische, familiale omgeving binnen een bedrijf dat in volle groei is. We staan ervoor open om dit in dienst verband te doen, maar dit kan ook op zelfstandige basis.

– Een aantrekkelijk salarispakket, op maat samengesteld.

– Plaats tewerkstelling: Lokeren

Je gegevensJe bericht

* Verplichte velden