Technical Production Supervisor • Lokeren

Technical Production Supervisor

Verliefd op hout en techniek? Je bent de organisator bij uitstek en je denkt graag na over het verbeteren van processen en de productieflow. Daarnaast steek je ook graag de handen uit de mouwen. Dan ben jij de M/V om ons houtatelier in Lokeren te versterken.

Wat doe je?

Jouw focus? De machines in ons atelier! Je gaat aan de slag om de technische beschikbaarheid te maximaliseren:

– Je optimaliseert de machines in samenspraak met de productie.

– Je bent verantwoordelijk voor een vlotte productieflow in het atelier. Maar je bent ook kritisch voor de bestaande productie, brengt deze in kaart en maakt actieplannen.

– Je start interne verbeteringsprocessen en doet voorstellen tot investeringen.

– Operationeel zorg je voor een vlotte werking, je voorziet werkinstructies, je voorziet het nodige materiaal, vergunningen, …

– Je begeleidt onze medewerkers bij nieuwe werkinstructies en leidt hen mee op.

– Je houdt de capaciteitsplanning in het oog met als doel een optimale bezetting te bereiken en doorlooptijd van de projecten te garanderen.

– Je houdt ten allen tijde de veiligheid in het oog voor de collega’s en de werkplaats.

Met wie werk je samen?

Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar maakt deel uit van het productieteam, waarbinnen je een belangrijke schakel bent. Je hebt ook externe contacten met partners die jou zullen ondersteunen in je doelstellingen (bv. machinebouwers, onderaannemers, …).

technical super visorWie ben je?

Met een technische bagage, vanuit je scholing of je ervaring heb je heel wat praktische kennis op vlak van het machinepark. Wij hebben vooral houtverwerkende machines dus een affiniteit met hout is hier zeker een plus. Je hebt van nature een frisse en kritische kijk op bestaande processen. En je zet deze kennis ook om in praktische verbeteringen die je mee implementeert.

– Je hebt een bachelorsdiploma in een technische richting of een diploma industrieel ingenieur.

– Je hebt relevante kennis om je schouders te zetten onder een nieuwe uitdagende functie in het houtatelier.

– Je hebt een scherp analytisch inzicht en een kritische geest.

– Je werkt zelfstandig en van nature ben je proactief en gedreven.

– Je beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?

Werken bij Engels Factory:

Engels Factory is een onderdeel van het Belgische familiebedrijf Engels ramen en deuren, opgericht door Gaston Engels als een klassieke schrijnwerkerij in 1945. Vandaag bestaat de  groep engels, onder leiding van de 3e generatie, uit 5 afdelingen: een productiebedrijf voor houten ramen (Engels Factory in Lokeren), een productie bedrijf voor aluminium schrijnwerk (Avista in Eeklo), een netwerk van 11 Engels-shops, een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en plaatsen voor grote projecten (Engels Projects) en een bedrijf gespecialiseerd in private label buitenschrijnwerk (DM).

– Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur in een dynamische, familiale omgeving binnen een bedrijf dat in volle groei is.

– Je krijgt de nodige verantwoordelijkheden en vrijheden binnen een gemotiveerd & betrokken team.

– Een aantrekkelijk salarispakket volgens ervaring en opleiding, aangevuld met extralegale voordelen zoals groepsverzekering.

– Plaats tewerkstelling: Lokeren.

Je gegevensJe bericht

* Verplichte velden