Uw eigen concept en shop

Met Engels kan u als zelfstandige partner de kwaliteit van ramen en deuren aanbieden die u differentieert van alle andere merken. Het Engels netwerk beschikt over een indrukwekkend aantal troeven dat het uniek maakt in de sterk gefragmenteerde markt van de ramen en deuren in België.

Word Engels Shop Partner!

Hebt u interesse om meer informatie te ontvangen om ENGELS shop partner te worden? Gelieve dan onderstaand formulier in te vullen en wij nemen dan spoedig contact met u op. Hieronder vindt u ook de selectieprocedure die wij met u wensen door te lopen.
* Verplicht in te vullen velden

Selectie procedure

Stap 1 :

Vul het interesseformulier in. Bezorg ons zo veel mogelijk informatie en wij beoordelen deze verder bij ontvangst. Bij positieve beoordeling wordt u uitgenodigd tot een informatiesessie over engels shoppartner worden.

Stap 2 :

Na het invullen en beoordelen van ons profileringsformulier en het bijwonen van de informatiesessie, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek waar verdere informatie zal gedeeld worden omtrent de verkozen locatie, de financiële voorwaarden en de juridische documenten.

Stap 3 :

U doorloopt een beperkte kennismakingstage in één van onze ENGELS shops en ontdekt indien dit uw ondernemersdroom werkelijk zou kunnen vervullen.

Stap 4 :

Tijdens een finaal gesprek tussen alle betrokken partijen worden er verdere vragen of onduidelijkheden besproken en uitgeklaard.

Stap 5 :

Tijdens deze stap wordt er over gegaan tot de ondertekening van het samenwerkingscontract.

Getuigenissen