Vraag offerte aan

Aluminium deuren

Engels maakt aluminium deuren volledig op maat, aangepast aan jouw wensen en eisen. Een uniek product dat als verlengstuk van de woning gezien kan worden. Deuren worden niet langer als een noodzaak gezien, maar bepalen steeds vaker mee de uitstraling van je woning.

Onze experts hebben de passie om jou in het proces te begeleiden. Of je nu onmiddellijk weet hoe je aluminium deur eruit moet komen te zien of juist nog geen idee hebt. We gaan samen op onderzoek uit om niet alleen alle voordelen van aluminium te ontdekken, maar er ook een blikvanger voor je woning van te maken.

Denk aan een stevig en robuust kader in combinatie met ondoorzichtig glas voor een beetje extra privacy. Of geef je graag wat meer van jezelf bloot en ga je voor duurzaam glas? Kies de aluminium deur die past bij de stijl van jouw woning én bij jouw eigen verwachtingen en wensen.

Vraag je offerte aan

Ontwerp

Een strakke en moderne afwerking met veel gevoel esthetiek gecombineerd met de meest hoogwaardige materialen. Kiezen voor aluminium is een perfecte mix van kracht, persoonlijkheid en karakter.

Wil je graag een ware entrée maken? Bekijk dan zeker onze verschillende pivot deuren. Met een robuust kader, of in ons minimalistisch engels hyline profiel waardoor je een grandioze doorkijk creëert en zo je woning optisch opent.

Onze aluminium deuren zijn ook perfect te combineren met passende aluminium ramen dankzij de stevigheid van het materiaal. Maar ook meer landelijke stijlen kunnen gerealiseerd worden in aluminium deuren. Bovendien zijn er veel kleuropties binnen de brede waaiers van ral-kleuren en structuurlak. Het is hierdoor bijzonder eenvoudig om je eigen stijl en persoonlijkheid in aluminium deuren door te voeren.

Neem contact op met de engels adviseur uit jouw regio om de mogelijkheden te bespreken. Je kan in de showroom al enkele modellen bezichtigen, maar meerdere ontwerpen zijn mogelijk. We richten ons volledig op maatwerk. Eens gekozen gaan onze vakmannen in het atelier in Eeklo aan de slag en wordt je deur met veel zorg afgewerkt.

Vraag je offerte aan

Veiligheid

Al onze aluminium deuren worden vervaardigd met inbraak beveiligend sluitwerk. Daarnaast heb je de optie om het veiligheidsniveau te verhogen. Zo kan je aangenaam vertoeven in je woning, maar ook met een gerust hart je deur achter je sluiten.

Vraag je offerte aan