Vraag offerte aan

Raamaccessoires

Bij de aankoop van jouw ramen en deuren kunnen we je ook verschillende accessoires aanbieden. Informeer er naar tijdens het aanvragen van je raam- of deurontwerp.

Rolluiken

In optie kunnen PVC- of ALU-rolluiken geplaatst worden, al dan niet gemotoriseerd. Deze rolluiken kunnen desgewenst een discretie- en/of veiligheidsfunctie vervullen.

Screens

engels biedt u de keuze tussen handbediende of automatische screens om een optimaal wooncomfort te garanderen.

Luiken

Prachtige functionele luiken of sierluiken kunnen uw gevel een extra touch geven.

Muggenramen

Muggenramen in alle RAL kleuren, voor houten, PVC en aluminium ramen. Ook onze schuiframen kunnen uitgerust worden met een muggenraam. U kunt kiezen om zonnewering en een muggenraam te combineren in één product.

Verluchtingsroosters

Volgens de nieuwste bouwnormen is verluchting een verplicht deel van uw project. Afhankelijk van het type verluchtingssysteem dat u kiest, kunnen wij u verschillende oplossingen aanbieden.

Binnen afwerking

Ook voor de mooie uitbekleding van uw ramen bij een renovatie kan engelsverschillende oplossingen bieden.

Zeer tevreden over service en klantvriendelijke informatie bij de verkoop!

Maureen C.

Zeer goede opvolging, altijd vriendelijk, correcte timing & klasse uitstraling van de ramen.
Kortom alles was top 🙂

Gaëlle D.

Fijn persoonlijk contact, mooie materialen, professionele plaatsers

Brecht V.

Er wordt meegedacht doorheen project, goede service en proper werk.

Davy D.C.

Bij deze een welgemeende dank u voor de fijne samenwerking aangaande mijn verbouwing. Mijn complimenten aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit project. Het resultaat is nog mooier dan verwacht.

Danny W.

We zijn ontzettend fier op het resultaat. Snelle afspraak met sympathieke en vriendelijke adviseur. Zeer goede kennis van het product. Degelijk advies. Ook de vriendelijkheid, kennis en advies van de projectleider was erg professioneel en geen vraag was te veel. Een prima kerel gericht naar oplossingen. Het was ook ontzettend fijn om contact te hebben met de administratieve dame. Eveneens altijd vriendelijk en behulpzaam bij het maken van o.a. afspraken over parkeerverbod, facturatie enz… En dan de plaatsers. Prima vakmannen met een duidelijke kennis. Ook zij stonden open met advies en raad. Zij werkten ook proper en namen “afval” mee. Mochten we opnieuw ramen en/of deuren nodig hebben dan zullen wij het zeker niet nalaten om jullie terug te contacteren en/of aan te bevelen.

Denise P.