Vraag offerte aan

Authentiek herenhuisraam op maat

Aan ramen in herenhuizen werd vroeger reeds veel aandacht besteed. Ook vandaag wil en kan engels ramen en deuren veel aandacht besteden aan de ramen voor het renovatieproject van je herenhuis in de stad dankzij ons ambachtelijk maatwerk. Denk aan mooi geprofileerde ramen, gedetailleerde siermakelaars en elegante dorpelneuzen. Ook sierornamentjes in de hoeken van bijvoorbeeld guillotineramen zijn mogelijk.

Heb je richtlijnen ontvangen van monumentenzorg? Onze sales adviseurs werken nauw samen met het studiebureau om een zo authentiek mogelijk resultaat te bekomen. We gaan expliciet aan de slag met de specifieke vormgeving van de sierprofielen en detailleringen of bijzondere kleinhouttekeningen,  bv. in het bovenlicht van je ramen of de uitwerking van je voordeur. Zo krijg je een authentiek resultaat, op maat gemaakt en passend bij jouw woning.

Heb je geen toegang meer tot de uitvoering van de authentieke ramen van je woning? Dan doen we graag vrijblijvend enkele voorstellen op basis van door ons eerder gerealiseerde ramen en woningen om samen een gewenst resultaat te bereiken. Onze adviseurs gaan graag aan de slag met het studiebureau om zo een raamoplossing op maat te ontwikkelen dat voldoet aan de strengste technische, esthetische en ecologische wensen en normen.

Herenhuisraam

De herenhuisramen worden vervaardigd uit tropisch hardhout, op een ambachtelijke manier maar dankzij een 100 procent computergestuurde productielijn. Zo kan je rekenen op onze kenmerkende kwaliteit en precisie. Dankzij de elektrostatische spuitprocédé kunnen we een grote laagdikte, optimale hechting en minimaal verfverlies garanderen, waardoor u geniet van een minimaal onderhoud en zeer mooie afwerking.