Bekijk onze vacatures

Your project, our mission

Beste Promotor, Aannemer, Architect,
Steeds meer zijn specifieke organisaties met gespecialiseerde mensen noodzakelijk om welbepaalde noden van de klant op een professionele, doeltreffende manier aan te pakken. Met engels Projects hebben wij niet alleen de hoogkwalitatieve ramen en deuren van engels in huis maar eveneens de mensen met de juiste knowhow en ervaring om tijdens elke stap van uw project met de juiste focus een hoogstaande service te bieden:

Ontwerp

Graag denken wij mee met, en geven wij volle ondersteuning aan de architect om met een innovatieve mindset tot de beste oplossing te komen voor het buiten-schrijnwerk.

Calculatie

Een grondige analyse van het lastenboek waarbij wij meedenken met de klant om zodoende oplossingsgericht voorstellen te doen die de beste kwaliteit bieden binnen uw budget aan concurrentiële prijzen.

Werkvoorbereiding

Wij garanderen een professionele werkvoorbereiding waarbij op een efficiënte manier technische fiches en detailtekeningen worden aangeleverd.

Leveringen

Aangezien onze producten voor 100% in België worden geproduceerd en volledig onder onze controle staan garanderen wij correcte levertermijnen die worden nageleefd.

Werfopvolging

Een excellente werfopvolging met een duidelijke pro-actieve communicatie en een flexibele benadering is absoluut noodzakelijk voor een vruchtbaar resultaat.

Oplevering

Wij geven de volle ondersteuning aan onze klant voor een vlotte en efficiënte oplevering van de door ons uitgevoerde werken.

In de hoop u binnenkort te mogen ontmoeten in het kader van één van uw projecten groet ik u van harte,

Didier Engels, ceo

Getuigenissen