Vraag offerte aan

Engels projects

Your project our mission

Engels projects is een dynamische afdeling binnen de engels groep, die zich heeft gespecialiseerd in het opvangen van de noden van de projectmarkt. Hierdoor kan het zich beroepen op de meer dan 75 jaar ervaring van engels ramen en deuren in het ontwikkelen en plaatsen van duurzaam schrijnwerk in hout en aluminium. De relatie met de klant staat centraal. Onze klant kan rekenen op een intens samenwerken dankzij:

Ontwerp

We denken graag mee en geven volle ondersteuning aan de klant om dankzij onze proactieve aanpak tot de beste oplossing te komen voor het buitenschrijnwerk. Ons multidisciplinair team streeft naar een aangename samenwerking met architecten, studiebureaus, aannemers en onderaannemers.

Calculatie

Een grondige analyse van het lastenboek waarbij wij meedenken met de klant om oplossingsgericht voorstellen te doen die de beste kwaliteit bieden binnen het budget aan concurrentiële prijzen.

Werkvoorbereiding

Wij garanderen een professionele werkvoorbereiding waarbij we op een efficiënte manier technische fiches en detailtekeningen aanleveren.

Leveringen

Door onze eigen Belgische producties kunnen we flexibel werken. We streven steeds na onze levertermijnen te respecteren en proberen indien nodig in overleg met de productieateliers oplossingen aan te bieden voor alle betrokken partijen.

Werfopvolging

Onze werfleiders staan in voor een correcte werfopvolging en waar nodig zorgen ze voor een dynamische en transparante ondersteuning; van planning tot oplevering.

Oplevering

Wij geven de volle ondersteuning aan onze klant voor een vlotte en efficiënte oplevering van de door ons uitgevoerde werken.

Vertrouw op onze expertise en professionaliteit

Advies op maat voor elk bouwproject

Bij elk type projectaanvraag kan je rekenen op onze kennis en ervaring. Zo trachten we om in co-creatie met de opdrachtgever het eindresultaat naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. We denken proactief, we begeleiden en adviseren je doorheen het proces van materiaalkeuze tot afwerking.

Eigen productie in lokale ateliers

We werken met onze eigen profielen die sinds jaar en dag in België worden ontwikkeld. Onze profielen voldoen aan de strengste hedendaagse eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. De oplossingen voor het buitenschrijnwerk kenmerken zich daarnaast ook op vlak van design, personalisatie en kwaliteit van afwerking.

Professionele plaatsing

We kunnen rekenen op ervaren plaatsingsteams, waarmee we duurzame relaties aangaan. Hierdoor kan je vertrouwen op een team dat er alles aan doet om volgens opgestelde planning de plaatsing te realiseren. Een combinatie van hun ruime werkervaring, gedegen expertise en operationele flexibiliteit maken onderdeel uit van een vlotte plaatsing.

We zijn ontzettend fier op het resultaat. Snelle afspraak met sympathieke en vriendelijke adviseur. Zeer goede kennis van het product. Degelijk advies. Ook de vriendelijkheid, kennis en advies van de projectleider was erg professioneel en geen vraag was te veel. Een prima kerel gericht naar oplossingen. Het was ook ontzettend fijn om contact te hebben met de administratieve dame. Eveneens altijd vriendelijk en behulpzaam bij het maken van o.a. afspraken over parkeerverbod, facturatie enz… En dan de plaatsers. Prima vakmannen met een duidelijke kennis. Ook zij stonden open met advies en raad. Zij werkten ook proper en namen “afval” mee. Mochten we opnieuw ramen en/of deuren nodig hebben dan zullen wij het zeker niet nalaten om jullie terug te contacteren en/of aan te bevelen.

Denise P.

Zeer goede opvolging, altijd vriendelijk, correcte timing & klasse uitstraling van de ramen.
Kortom alles was top 🙂

Gaëlle D.

Bij deze een welgemeende dank u voor de fijne samenwerking aangaande mijn verbouwing. Mijn complimenten aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit project. Het resultaat is nog mooier dan verwacht.

Danny W.

Er wordt meegedacht doorheen project, goede service en proper werk.

Davy D.C.

Zeer tevreden over service en klantvriendelijke informatie bij de verkoop!

Maureen C.

Fijn persoonlijk contact, mooie materialen, professionele plaatsers

Brecht V.