Vraag hier je offerte aan

Engels ramen en deuren staat al 75 jaar garant als leverancier van duurzaam en mooi buitenschrijnwerk. Een bouw- of verbouwproject is een heel persoonlijk traject dat vraagt om een aanpak op maat. We begeleiden je graag verder bij het maken van een juiste raam- en deurkeuze gebaseerd op jouw woonstijl. Bezorg ons jouw gegevens en vertel ons wat meer over het project. Na ontvangst nemen we binnen enkele dagen contact met je op.

Twijfel je nog over het materiaal? Vul dan zeker het formulier in en wij helpen je graag bij het maken van je keuze.
Samen met de adviseur ga je aan de slag voor het ontwerpen van een offerte op maat van jouw woondromen.

Vraag online jouw persoonlijke offerte aan.


Persoonlijke gegevens en project


Vraag hier je offerte aan

Vraag online je offerte aan

  1. Bezorg ons je gegevens en vertel ons meer over je project.
  2. Een engels adviseur neemt contact met je op om een afspraak te maken in de showroom of bij je thuis of online. Zo kan hij of zij luisteren naar je ideeën en je inspireren met advies, voorbeelden en materialen.
  3. We zien je graag terug in de showroom om je op maat gemaakte offerte en ontwerpen te bespreken.

Kom je graag langs voor persoonlijk advies? Wij werken bij voorkeur op afspraak, dus maak alvast een afspraak online bij de showroom in je buurt. Je bent ook steeds welkom voor een spontaan bezoek tijdens de openingsuren.

 

Engels Ramen

Getuigenissen

Trotse eigenaar geworden van prachtige ramen. Engels heeft een heel mooi en ruim assortiment buitenschrijnwerk ter beschikking. Ze geven heel duidelijk advies bij de keuze van type ramen en/of deuren. Alles is vlot verlopen. Van opmaak offerte, opmeting en plaatsing. Gedurende de verschillende stappen werd er vlot en duidelijk gecommuniceerd naar planning toe. Wij zouden dus zeker Engels aanraden voor uw partner voor nieuw buitenschrijnwerk.

Hans B.

We zijn ontzettend fier op het resultaat. Snelle afspraak met sympathieke en vriendelijke adviseur. Zeer goede kennis van het product. Degelijk advies. Ook de vriendelijkheid, kennis en advies van de projectleider was erg professioneel en geen vraag was te veel. Een prima kerel gericht naar oplossingen. Het was ook ontzettend fijn om contact te hebben met de administratieve dame. Eveneens altijd vriendelijk en behulpzaam bij het maken van o.a. afspraken over parkeerverbod, facturatie enz… En dan de plaatsers. Prima vakmannen met een duidelijke kennis. Ook zij stonden open met advies en raad. Zij werkten ook proper en namen “afval” mee. Mochten we opnieuw ramen en/of deuren nodig hebben dan zullen wij het zeker niet nalaten om jullie terug te contacteren en/of aan te bevelen.

Denise P.

Bij deze een welgemeende dank u voor de fijne samenwerking aangaande mijn verbouwing. Mijn complimenten aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit project. Het resultaat is nog mooier dan verwacht.

Danny W.