Vraag offerte aan

Steellook deuren

Ben je op zoek naar unieke deur met een speels ontwerp? Of wil je graag een tikkeltje extra karakter geven aan je landelijke woning? Neem dan zeker contact op met de engels adviseurs van jouw regio om de mogelijkheden van onze steellook deuren te ontdekken. Voor een woning in landelijke of klassieke stijl kunnen steellook deuren een karaktervolle, sfeer makende toets zijn. In industriële, moderne en tijdloze designwoningen brengen de engels steellook deuren een verfijnde, elegantie met zich mee. Met een origineel spel van kleinhoutverdelingen en verschillende types glas maken we van een steellook voordeur een uniek interieurobject.

Het is dankzij onze continue zoektocht naar elegantie, duurzaamheid en technische innovaties dat we als eerste ramen- en deurenleverancier het steellook profiel in België ontwikkelden. Een passie voor architectuur en een jarenlange zorgvuldig opgebouwde knowhow van het vervaardigen van veilige, robuuste deuren vertaalt zich vandaag in de mogelijkheid tot het ontwerpen van aluminium deuren met de vormgeving van nét echte stalen deuren.

Dat onze steellook deuren populair zijn zal je waarschijnlijk niet verbazen. De slimme combinatie van een zeer fijn en elegant profiel met de voordelen van aluminium en de uitstraling van een robuust stalen frame. Deze elementen bieden mogelijkheden aan verschillende stijlen van modern naar authentiek en tijdloos klassiek.

Vertel ons gerust wat jij mooi vindt, bezorg ons je favoriete ontwerpen, realisatiefoto’s of schetsen voor jouw deuren. Onze adviseurs vertrekken vanuit jouw verhaal om een originele, op maat gemaakte steellook deur voor je te ontwerpen.

De steellook deuren worden met veel zorg gemaakt in ons atelier in Eeklo. Onze experts hebben ruime kennis over steellook en zetten deze kennis en expertise graag in om van jouw project een daverend succes te maken. De schrijnwerkers in het atelier zijn ware stielmannen en hebben al menig unieke steellook deuren weten te realiseren.

Ontwerp

Het Engels steellook design combineert het comfort van aluminium met de uitstraling van een authentieke stalen deur. Engels ramen en deuren was de eerste leverancier die een slank profiel dat refereert naar de slanke, elegante profielen van stalen buitenschrijnwerk op de markt bracht. Hierdoor hebben we de slankst mogelijke steellook profielen ontwikkelt. Ideaal voor de meest gedurfde creaties voor jouw steellook deur. De slanke profielen zijn veilig en vormvast. Hierdoor lenen ze zich ook tot het gebruik bij groten glasoppervlaktes waarbij ze het daglicht maximaal binnenbrengen.

Steellook deuren zijn ontzettend veelzijdig waardoor het heel eenvoudig is om je eigen stijl te ontwerpen. Stoer, landelijk, modern, het kan allemaal. Weet je exact wat je wil, dan gaan we direct voor je aan de slag.

Ben je nog zoekend naar inspiratie? Geen probleem. Onze specialisten begeleiden je van de eerste stap tot aan een eindproduct wat volledig aan je wensen voldoet. Ons doel is om jou aan een eindproduct te helpen wat volledig aan je wensen voldoet en als het verlengde van je persoonlijkheid kan worden gezien. Uniek, kwalitatief en de uitstraling van echt staal met de voordelen van aluminium.

Veiligheid

Al onze steellook deuren worden vervaardigd met inbraak beveiligend sluitwerk. Daarnaast heb je de optie om het standaard veiligheidsniveau te verhogen. Zo kan je aangenaam vertoeven in je woning, maar ook met een gerust hart je deur achter je sluiten.