Bekijk onze vacatures

Een en-en-verhaal sinds 1945

Sinds het ontstaan van ons familiebedrijf in 1945 hebben we altijd dezelfde focus voor ogen gehouden: De meest verfijnde raam- en deuroplossingen aanbieden in hout, aluminium en pvc.

Onze aandacht gaat niet alleen naar onze producten, maar we staan ook ten dienste van de bouwheer en architect met oplossingen die zowel voldoen aan technische, esthetische en ecologische wensen en normen.

Vanaf het aanvragen van een offerte bij één van onze engels adviseurs, tot de plaatsing van jouw ramen en deuren, geniet je van een open communicatie, aangename begeleiding en uitmuntende dienstverlening. De dienstverlening, expertise en milieuzorg vormen de krachtige pijlers in dit en-en-verhaal.

Met plezier injecteren we in elk project een snuifje magie en een vleugje avontuur, waarbij we focussen op onze klanten en hun persoonlijkheid. Zo kunnen we producten leveren die jouw ziel en verhaal weerspiegelen.

Eigen productie
Eigen productie

Vanuit onze 2 productievestigingen in België (Lokeren en Eeklo) worden de ramen gemaakt volgens de modernste productie-technologieën, maar nog steeds met het nodige vakmanschap. Omdat engels de productie in eigen handen heeft, is een rigoureuze kwaliteitscontrole en zekerheid over de grondstoffen en dienst na verkoop mogelijk.

Eigen ontwerp
Eigen ontwerp

Bovendien gebeurt het ontwerp van elk raamtype door engels ingenieurs binnenshuis, zodat de geest van ‘esthetiek’ en ‘duurzame kwaliteit’ voor de klanten gewaarborgd blijft en een unieke combinatie levert op de Belgische markt van ramen en deuren.

engels: ook een verantwoord verhaal

Bouwen betekent voor engels ook bouwen aan de toekomst voor ons allemaal. Daarom besteden we veel aandacht aan de duurzaamheid van onze ramen en deuren. We zoeken permanent naar nog betere manieren om te isoleren. En we kiezen voor materialen die niet alleen mooi zijn, maar ook het milieu respecteren, bijvoorbeeld Accoya.

Missie Een duidelijk doel waar we voor gaan. engels heeft als doel het duurzaam creëren van kwalitatief en esthetisch hoogstaande producten om zo een toonaangevende referentie te zijn in de markt voor ramen, deuren en aanverwante producten. Een constante, hoge focus op rentabiliteit laat ons daarbij toe te investeren in innovatie en een inspirerende omgeving voor onze klanten en medewerkers.

Waarden

7 waarden die worden gedragen door alle medewerkers van onze organisatie.

B O V E N D I E N
  • Betrokkenheid
  • Orde en netheid
  • Vooruitstrevendheid
  • Excellentie
  • Duurzaamheid
  • Integriteit
  • Elegantie
CO2 Logo
CO2-neutraliteit

Om de impact van onze organisatie op het milieu zo klein mogelijk te houden streven we naar CO2 neutraliteit.

Respect voor de natuur

Bij engels is respect voor het milieu een fundamenteel criterium. Dat is waarom ons bedrijf CO2-neutraal is. Concreet wil dit zeggen dat wij een grote inspanning doen om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken en te compenseren.

Permanente innovatie

Al sinds 1945 streven we bij engels naar perfectie. Alleen de beste ramen en deuren zijn goed genoeg voor u. Wij hebben verschillende kwaliteitslabels behaald en werken regelmatig samen met de Universiteit van Gent om onze producten steeds verder te verbeteren.

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen