Vraag offerte aan

Een en-en-verhaal sinds 1945

Over Engels

Sinds het ontstaan van ons familiebedrijf in 1945 hebben we altijd dezelfde focus voor ogen gehouden: De meest verfijnde raam- en deuroplossingen aanbieden in hout, aluminium en pvc.

Onze aandacht gaat niet alleen naar onze producten, maar we staan ook ten dienste van de bouwheer en architect met oplossingen die zowel voldoen aan technische, esthetische en ecologische wensen en normen.

Vanaf het aanvragen van een offerte bij één van onze engels adviseurs, tot de plaatsing van jouw ramen en deuren, geniet je van een open communicatie, aangename begeleiding en uitmuntende dienstverlening. De dienstverlening, expertise en milieuzorg vormen de krachtige pijlers in dit en-en-verhaal.

Met plezier injecteren we in elk project een snuifje magie en een vleugje avontuur, waarbij we focussen op onze klanten en hun persoonlijkheid. Zo kunnen we producten leveren die jouw ziel en verhaal weerspiegelen.

Do not seek praise, seek criticism Paul Arden

Eigen productie

Vanuit onze 2 productievestigingen in België (Lokeren en Eeklo) worden de ramen gemaakt volgens de modernste productie-technologieën, maar nog steeds met het nodige vakmanschap. Omdat engels de productie in eigen handen heeft, is een rigoureuze kwaliteitscontrole en zekerheid over de grondstoffen en dienst na verkoop mogelijk.

Eigen ontwerp

Bovendien gebeurt het ontwerp van elk raamtype door engels ingenieurs binnenshuis, zodat de geest van ‘esthetiek’ en ‘duurzame kwaliteit’ voor de klanten gewaarborgd blijft en een unieke combinatie levert op de Belgische markt van ramen en deuren.

Steeds van hun woord. Bij kleine mankementen direct een correcte service. Aangenaam personeel. Volgen onze wensen, met een glimlach. Goede prijs/kwaliteit. Top!

Ann M.

Goeie service, Engels bezorgde ons stijl & kwaliteit.

Frederik L.

Prima opvolging, mooi resultaat.

Werner S.

Heel tevreden! Opmeting: helder en duidelijk. Plaatsing: top, zeer professioneel. Alles perfect verlopen.

Thomas B.

Ik ben heel tevreden van jullie service, maar zeker ook van de kwaliteit van jullie producten.

Els C.

We waren op alle vlakken tevreden zowel over communicatie , organisatie van uitvoering, besprekingen, … . Zeer tevreden en een dikke duim voor de sales adviseur die schitterend werk heeft geleverd, bedankt.

Francis V.

engels:

ook een verantwoord verhaal

Bouwen betekent voor engels ook bouwen aan de toekomst voor ons allemaal. Daarom besteden we veel aandacht aan de duurzaamheid van onze ramen en deuren. We zoeken permanent naar nog betere manieren om te isoleren. En we kiezen voor materialen die niet alleen mooi zijn, maar ook het milieu respecteren.

Missie

Een duidelijk doel waar we voor gaan. engels heeft als doel het duurzaam creëren van kwalitatief en esthetisch hoogstaande producten om zo een toonaangevende referentie te zijn in de markt voor ramen, deuren en aanverwante producten. Een constante, hoge focus op rentabiliteit laat ons daarbij toe te investeren in innovatie en een inspirerende omgeving voor onze klanten en medewerkers.

Waarde

7 waarden die worden gedragen door alle medewerkers van onze organisatie.

  • Betrokkenheid
  • Orde en netheid
  • Vooruitstrevendheid
  • Excellentie
  • Duurzaamheid
  • Integriteit
  • Elegantie
CO2-neutraliteit

CO2-neutraliteit

Om de impact van onze organisatie op het milieu zo klein mogelijk te houden streven we naar CO2 neutraliteit.