Bekijk onze vacatures

Een unieke deur op maat

De juiste deur heet je bij het thuiskomen welkom en sluit je achter je met een aangenaam gevoel van geborgenheid. Wanneer je jouw deur uitgaat weet je dat je jouw huis veilig achterlaat.  

We openen en sluiten doorheen de dag meer deuren dan we stil bij staan. Bij engels weten we dat de juiste deur een deur is die zorgt voor aangenaam binnenkomen en een zorgeloos buitengaan. 

Daarom werken we naast onze standaard modellen in hout, aluminium, steellook en pvc ook met deuren op maat. De standaardmodellen kunnen naar smaak aangepast worden. 

Met onze houten deuren kan je veel stijlen bedienen. Landelijke voordeuren zorgen voor een zachte welkom in je woning. Met een rechte houten voordeur geef je een moderne villa meer warmte en karakter. Ook onze rechte aluminium deuren geven extra kracht aan een moderne woning. Ben je niet bang om een statement te maken? Kies dan voor een uniek ontwerp in steellook. Zie je het Groots? Aarzel dan niet om te vragen naar onze pivot deuren. Zowel in hout als aluminium. 

Ben je op zoek naar ramen die passen bij je voordeur? Bekijk hier ons assortiment ramen.

Laat je inspireren door onze onderstaande realisaties.

  • Verhoogde veiligheid

    Al onze deuren worden vervaardigd met inbraakbeveiligend sluitwerk. Daarnaast hebt u de optie om het veiligheidsniveau te verhogen. Zo voelt u zich altijd gerust.

  • De flexibiliteit van onze deuren

    Bij houten deuren zijn de creatieve mogelijkheden vrijwel onbegrensd. Onze experts vertellen u er graag meer over. Naast het eigen aanbod, kan u ook gebruik maken van het ruime assortiment aan deurpanelen.

  • Ruime keuze aan deurkrukken

    Een deur is pas af met de juiste deurkruk. In ons gamma vindt u altijd een gepast model dat perfect aansluit bij uw deur en uw persoonlijke stijl.

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen