Vraag offerte aan

Deuren

Elk verhaal is uniek. Daarom maken we bij engels ramen en deuren, deuren op maat van jouw project

Elk verhaal is uniek

Een unieke deur op maat

Een warme welkom bij het thuiskomen en aan aangenaam gevoel van geborgenheid bij het sluiten. Naast de functionele taken, streven we bij engels ramen en deuren ook naar een originele deur die past bij jouw woning. We openen en sluiten doorheen de dag meer deuren dan we bij stilstaan. Bij engels weten we dat de juiste deur een deur is die zorgt voor aangenaam binnenkomen en een zorgeloos buitengaan. Ook voor onze deuren geloven we in een persoonlijke aanpak en werken we een origineel ontwerp uit voor jouw project. Deuren in zowel hout, aluminium, steellook, hyline of pvc.

Net zoals bij het maken van een persoonlijk raamontwerp vertrekken we voor een deur op maat vanuit de vraag: wat vind jij mooi? Neem gerust voorbeelden of schetsen mee van die ene klassieke houten voordeur of strakke pivotdeur in aluminium waar jij je oog op liet vallen. Onze adviseurs hebben met verschillende stijlen ervaring en werken voor jou een voordeur op maat uit.

Met onze houten deuren kan je veel stijlen bedienen. Landelijke voordeuren zorgen voor een zachte welkom in je woning. Met een rechte houten voordeur geef je een moderne villa meer warmte en karakter. Ook onze rechte aluminium deuren geven extra kracht aan een moderne woning. Ben je niet bang om een statement te maken? Kies dan voor een uniek ontwerp in steellook, ondertussen maakte we van unieke steellook voordeuren al ons kenmerk. Zie je het groots? Aarzel dan niet om te vragen naar onze pivot voordeuren. Zowel in hout als aluminium.

In onze ateliers beschikken we over nieuwe technieken en machines. Dit gecombineerd met onze enthousiaste medewerkers die met zorg en puur vakmanschap werken aan jouw buitenschrijnwerk dat voldoet aan de eisen voor een aangenaam wooncomfort.

Laat je inspireren door onze realisaties.

Ontdek jouw stijl
Onze handige tool helpt je hierbij
Ontdek

Aluminium deuren

Engels maakt aluminium deuren volledig op maat, aangepast aan jouw wensen en eisen. Een uniek product dat als verlengstuk van de woning gezien kan worden. Deuren worden niet langer als een noodzaak gezien, maar bepalen steeds vaker mee de uitstraling van je woning.

Meer info

Houten voordeur

Een houten voordeur biedt enorm veel mogelijkheden dankzij de veelzijdigheid van hout. Zowel functioneel als esthetisch. Van een heel strakke, minimalistische pivot deur met afgelijnd houten kader en groot glasoppervlakte tot een warme landelijke deur met authentieke uitstraling dankzij verfijnde mouluredetails. Onze houten deuren bieden je een ruime vrijheid op vlak van bijzondere detaillering. De op maat gemaakte houten voordeuren zijn bijzonder geschikt om te voldoen aan de hedendaagse woonnormen waarbij hoge duurzaamheids- en kwaliteitseisen worden gesteld.

Kies je voor een houten voordeur, dan ben je gerust van een zorgeloos ontwerp, met weinig beperkingen en een aangenaam gebruik. Kiezen voor een houten voordeur, is ook een duurzame keuze, omwille van de CO²-opslag en CO²-besparing, de oneindige beschikbaarheid van de grondstof en de energiebesparing dankzij de isolerende eigenschappen van een houten voordeur.

Elke houtsoort heeft zijn eigen kwaliteiten. Ga voor een natuurlijke uitstraling door bijvoorbeeld een afrormosia of eikenhouten deur op maat te kiezen, die je laat afwerken in een naturel lazuur. Door het elektrostatisch lakwerk heb je een ruime keuze aan kleurafwerkingen en hoef je je de eerste jaren geen zorgen te maken over extra onderhoudswerken.

Meer info

Steellook deuren

Ben je op zoek naar unieke deur met een speels ontwerp? Of wil je graag een tikkeltje extra karakter geven aan je landelijke woning? Neem dan zeker contact op met de engels adviseurs van jouw regio om de mogelijkheden van onze steellook deuren te ontdekken. Voor een woning in landelijke of klassieke stijl kunnen steellook deuren een karaktervolle, sfeer makende toets zijn. In industriële, moderne en tijdloze designwoningen brengen de engels steellook deuren een verfijnde, elegantie met zich mee. Met een origineel spel van kleinhoutverdelingen en verschillende types glas maken we van een steellook voordeur een uniek interieurobject.

Het is dankzij onze continue zoektocht naar elegantie, duurzaamheid en technische innovaties dat we als eerste ramen- en deurenleverancier het steellook profiel in België ontwikkelden. Een passie voor architectuur en een jarenlange zorgvuldig opgebouwde knowhow van het vervaardigen van veilige, robuuste deuren vertaalt zich vandaag in de mogelijkheid tot het ontwerpen van aluminium deuren met de vormgeving van nét echte stalen deuren.

Meer info

We zijn ontzettend fier op het resultaat. Snelle afspraak met sympathieke en vriendelijke adviseur. Zeer goede kennis van het product. Degelijk advies. Ook de vriendelijkheid, kennis en advies van de projectleider was erg professioneel en geen vraag was te veel. Een prima kerel gericht naar oplossingen. Het was ook ontzettend fijn om contact te hebben met de administratieve dame. Eveneens altijd vriendelijk en behulpzaam bij het maken van o.a. afspraken over parkeerverbod, facturatie enz… En dan de plaatsers. Prima vakmannen met een duidelijke kennis. Ook zij stonden open met advies en raad. Zij werkten ook proper en namen “afval” mee. Mochten we opnieuw ramen en/of deuren nodig hebben dan zullen wij het zeker niet nalaten om jullie terug te contacteren en/of aan te bevelen.

Denise P.

Bij deze een welgemeende dank u voor de fijne samenwerking aangaande mijn verbouwing. Mijn complimenten aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit project. Het resultaat is nog mooier dan verwacht.

Danny W.

Er wordt meegedacht doorheen project, goede service en proper werk.

Davy D.C.

Fijn persoonlijk contact, mooie materialen, professionele plaatsers

Brecht V.

Zeer goede opvolging, altijd vriendelijk, correcte timing & klasse uitstraling van de ramen.
Kortom alles was top 🙂

Gaëlle D.

Zeer tevreden over service en klantvriendelijke informatie bij de verkoop!

Maureen C.

Verhoogde veiligheid

Al onze deuren worden vervaardigd met inbraakbeveiligend sluitwerk. Daarnaast heb je de optie om het veiligheidsniveau te verhogen. Zo voel je je altijd gerust.

De flexibiliteit van onze deuren

Bij houten deuren zijn de creatieve mogelijkheden vrijwel onbegrensd. Onze experts vertellen jou er graag meer over. Naast het eigen aanbod, kan je ook gebruik maken van het ruime assortiment aan deurpanelen.

Ruime keuze aan deurkrukken

Een deur is pas af met de juiste deurkruk. In ons gamma vind je altijd een gepast model dat perfect aansluit bij jouw deur en jouw persoonlijke stijl.

Vraag je offerte aan

Inspiratie

Ontdek onze nieuwe catalogus. Het is slechts een voorproefje van ons kunnen, uitgesmeerd over verschillende categorieën gaande van jong tot puur, over charmant en stijlvol en functioneel. Bekijk zeker ook onze realisaties.

Vraag de catalogus aan
Inspiratie