Bekijk onze vacatures

Ramen

Elk verhaal is uniek. Daarom maken we bij engels ramen en deuren, ramen op maat van jouw project.

Ramen

Vraag je offerte aan

engels ramen

Elk verhaal is uniek. Daarom maken we bij engels ramen en deuren, ramen op maat van jouw project. Onze verschillende raamprofielen in hout, aluminium of kunststof zorgen elk voor hun eigen kwaliteiten, accenten of stijl. Zo kunnen we samen met onze klanten ontwerpen realiseren die naadloos aansluiten bij de beoogde levenssfeer. 

Reeds meer dan 70 jaar helpen we klanten bij de zoektocht naar ramen op maat van een nieuwbouwwoning of renovatieproject. Vanuit onze ateliers in Lokeren en Eeklo werken ambachtslieden vol vakliefde aan uw project. Dankzij een verworven veelzijdigheid worden dromen omgezet in realiteit.

Kies je voor pure eenvoud? Is er ruimte voor creatieve vrijheid? Zoek je naar persoonlijkheid in authentieke elementen en materialen? We gebruiken uitsluitend de mooiste materiaalsoorten en kunnen zo een brede waaier aan mogelijkheden aanbieden. Voor jouw stijl hebben we ook een passende raamoplossing.

Karaktervolle houten ramen

De fijne, elegante eigenschappen van hout lenen zich bijzonder goed in projecten die op zoek zijn naar blikvangers in het interieur en exterieur. Een herenhuis tjokvol historie, onderworpen aan monumentenzorg. Een ingetogen en strakke villa op zoek naar een snuifje warmte. Onze exclusieve houten ramen hebben een hoge afwerkingsgraad waardoor ze altijd een meerwaarde bieden aan jouw woning. Retrostijl, subtiel oud-Vlaams, opvallende blokramen, … hout is geschikt voor verschillende toepassingen.

Uniek in onze uitvoering is het houten guillotineraam en de houten schuifvouwdeur. Beide ramen kunnen door een slimme toepassing zorgen voor extra cachet in jouw interieur. Door onze keuze te beperken tot de meest duurzame houtsoorten kan je na plaatsing genieten van een prachtig uitzicht.

Voordelen van hout en verf

Door de toepassing van elektrostatisch spuitwerk worden je ramen veel dieper en duurzamer behandeld met een lak- of verflaag. Hierdoor daalt het onderhoudswerk aanzienlijk en krijg je een diepere pigmentatie van je kleurenkeuze.

Aluminium ramen

Aluminium ramen zijn populair dankzij hun minimale onderhoudslast. Maar laat ons even vertellen waarvoor je onze aluminium ramen nóg zult waarderen. Solide afgewerkte profielen die een functioneel strak afgelijnde uitstraling creëren. Aluminium is een dankbaar materiaal als je wil werken met een maximale glasoppervlakte om zo te genieten van een enorme portie daglicht in je dagelijkse leven. Naast een strakke en moderne afwerking hebben we enkele jaren geleden een nieuw design ontwikkeld: engels steellook ramen

Esthetiek gecombineerd met water-, lucht- en geluidsdichtheid en een superieur design, daarmee omschrijf je ons slimslide hefschuifraam het beste. Deze nieuwe generatie modellen is een van onze paradepaardjes.

Maar mag het nog fijner en eleganter? De engels hyline is één van de smalste minimal frames op de huidige Belgische markt. Met een tussenstijl van amper 75mm dikte onderscheid dit profiel zich zowel op gebied van prestatie, discretie en elegantie. De profielen zijn ideaal voor een toepassing in hefschuiframen en pivotdeuren. 

De kleuren waarin de profielen gemaakt kunnen worden, zijn ral en structuurlak.

Voordelen van aluminium ramen

Aluminium doet qua isolatiewaarde niet onder voor hout en PVC. Daarnaast is aluminium zo sterk dat het zeer geschikt is voor de toepassing bij grote raampartijen.

Steellook ramen

Zoek je de sfeer en uitstraling van oude staal, met de voordelen van aluminium, dan is de steellook uitvoering wat je zoekt.

Het karakter van staal en de voordelen van aluminium ramen? Enkele jaren geleden ontwierpen we de eerste steellook ramen in de Belgische markt. Dankzij de liefde voor detaillering en design, stellen we vandaag vast dat onze steellook ramen zeer geliefd zijn bij onze klanten. Ze laten zich moeiteloos inwerken in een landelijke woning, als klassieke blikvanger. Maar ook in een moderne loft-stijl geven onze steellook ramen de juiste sfeer aan je woning.  

Als je zoekt naar fijne en elegante ramen, contacteer ons dan zeker over de steellook profielen.

Pvc ramen

Kies je voor PVC ramen dan kies je voor maatwerk voor bijvoorbeeld een moderne of een authentieke look. Perfecte isolatie, onderhoudsarm, duurzaam en, zeker niet onbelangrijk, budgetvriendelijk. Qua kleuren kies je voor een van de kleuren uit de kleurwaaier PVC of kies je voor hout imitatie.

Voordelen van PVC

PVC is uiterst sterk, het lijkt alsof de tijd er helemaal geen vat op heeft. Daarnaast is de isolatiewaarde heel hoog en beschermt het de woning tegen koude en vocht. Het onderhouden van het PVC is heel eenvoudig, een minimale reiniging is voldoende. Ook is het materiaal bestand tegen de zon.

Herenhuisramen

We kennen de waarde van geschiedenis en een goed verhaal. Esthetiek en authenticiteit zijn belangrijke waarden binnen engels ramen en deuren. Met een stijgende vraag naar ontwerpen specifiek voor herenhuizen hebben we in het atelier gepuzzeld tot we een design hadden voor een mooi herenhuisraam. Het herenhuisraam is flexibel in zijn detaillering waardoor het altijd kan aangepast worden naar normen van monumentenzorg. 

Maatwerk en passie voor ambacht komen samen in dit tijdloos design.

Engels Hyline

De engels hyline is ons recent antwoord op jouw zoektocht naar de meest verfijnde aluminium schuifsystemen. De engels hyline is met zijn kader van amper 75 mm één van de meest fijne aluminium ramen beschikbaar. Het biedt uitstekende thermische en akoestische prestaties. 

Daarnaast kan je dit systeem uitrusten met moderne snufjes zoals een elektromagnetisch slot. Ook een ingebouwd vliegenraam behoort tot de mogelijkheden. 

Wil je genieten van een uitgepuurde vorm en een eindeloos zicht naar de wereld buiten, dan bespreken we graag met je de mogelijkheden van engels hyline. 

Getuigenissen