Vraag offerte aan

Houten deuren

Jouw deur is het visitekaartje van jouw woning. De juiste deur bepaalt mee hoe je elke dag veilig thuiskomt en hoe je jouw vrienden en familie een warm welkom heet. Neem de tijd om een houten deur te kiezen die past bij jouw houten ramen of aluminium ramen, bij de uitstraling van jouw woning en bij uitbreiding van jouw levensstijl. Nood aan begeleiding op maat? Dan staan we klaar voor je met véél inspiratie en steengoed advies.

Een houten buitendeur op maat, daarvoor kan je bij engels ramen en deuren terecht. Al meer dan 75 jaar hebben we ervaring in het maken van mooie unieke houten deuren. We geven je graag persoonlijk advies om zo samen tot een prachtig resultaat te komen. We kunnen vertrekken van onze bestaande modellen en deze aanpassen naar jouw wensen. Had je zelf al een ontwerp voor een houten deur in gedachten? We horen het graag. Neem contact op met de showroom in jouw regio en bezorg ons je ideeën.

Een persoonlijke buitendeur

Het fijne aan een keuze voor een houten buitendeur is dat je aan je gevel een authentiek element toevoegt. Misschien ben je wel fan van de rustieke uitstraling van een eiken buitendeur. Of heb je je oog laten vallen op een minimalistische moderne glasdeur in afrormosia? Met hout maak je gegarandeerd een mooie en veilige keuze.

Hout kan je alleen met hetzelfde type hout combineren? Dat riedeltje mag je in de moderne architectuur vergeten. Een stevige houten voordeur combineert knap met je steellook ramen in de gevel. Maar durf ook te spelen met ritmiek en dynamiek in je woning. Dat kan door bijvoorbeeld wit of zwart gelakte ramen te combineren met een naturelle houten buitendeur. Of omgekeerd. Ook binnen en buiten kan je jouw houten voordeur een andere look geven. Zo kunnen we de deur binnen en buiten in een ander kleur lakken (bicolor). Maar zelfs een volpaneel buiten combineren met planchetten binnen. Afhankelijk van jouw huidige situatie en jouw ideeën maken we een gepast en realistisch ontwerp op maat.

 

Vraag je offerte aan

Ontwerp

Bewaar authentieke elementen met een houten buitendeur

Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling waardoor het zich dankbaar leent voor woningen in een eerder landelijke stijl. Maar laat je gerust verrassen door onze moderne uitvoeringen. Mag het een beetje meer grandeur? We spelen graag met details en voorzien je houten deur zo van de juiste look en feel. Ook een dubbele buitendeur kunnen wij ontwerpen op maat. Een renovatie gepland in een authentiek herenhuis? Dan wil je misschien graag de specifieke elementen van de oude deur behouden? Vraag gerust naar de mogelijkheden van onze schrijnwerkers. We hebben ervaring in het recreëren van een bepaald gevoel en stijl van je oude deur.

Neem contact op met de engels adviseur uit jouw regio om de mogelijkheden te bespreken. Je kan in de showroom al enkele modellen bezichtigen, maar meerdere ontwerpen zijn mogelijk. We richten ons volledig op maatwerk. Eens gekozen gaan onze vakmannen in het atelier in Lokeren aan de slag en wordt je deur met veel zorg afgewerkt door ervaren handen.

Door de toepassing van elektrostatisch spuitwerk wordt je deur dieper en duurzamer behandeld met een lak- of verflaag, waardoor je een aanzienlijke daling hebt van onderhoudsduur. De diepere pigmentatie zorgt ook voor een mooie volle kleur.

 

Vraag je offerte aan

Veiligheid

Een veilige houten buitendeur

Al onze houten deuren worden vervaardigd met inbraak beveiligend sluitwerk. Daarnaast heb je de optie om het standaard veiligheidsniveau te verhogen. Zo kan je aangenaam vertoeven in je woning, maar ook met een gerust hart je deur achter je sluiten.

Wij kiezen ervoor je buitendeur standaard uit te rusten met meerpuntssluiting. Deze zijn een stuk veiliger dan een regulierslot wat geforceerd of doorboord kan worden. Een meerpuntssluiting echter, sluit op meerdere plekken in de deur en kan daardoor nog moeilijk geforceerd worden. Als je kiest voor een deur met meerpuntssluiting heb je al een solide en veilige keuze gemaakt. Wil je nog een extra optie toevoegen? Dan kunnen we een veiligheidscilinder of doorlopende sluitplaat instaleren. Daarnaast kan je ook kiezen voor een motorslot met alle mogelijke bediening van een codeklavier tot vingerscan, …

 

Vraag je offerte aan