Vraag offerte aan

Houten deuren

Jouw deur is het visitekaartje van jouw woning. De juiste deur bepaalt mee hoe je elke dag veilig thuiskomt, hoe je jouw vrienden en familie warm welkom heet. Neem de tijd om een houten deur te kiezen die past bij jouw houten ramen, bij de uitstraling van jouw woning en bij uitbreiding jouw levensstijl.

Een houten deur op maat, daarvoor kan je bij engels ramen en deuren terecht. Meer dan 75 jaar hebben we ervaring in het maken van mooie unieke houten deuren. We geven je graag persoonlijk advies om zo samen tot een prachtig resultaat te komen. We kunnen vertrekken van een van onze standaard modellen en deze aanpassen naar jouw wensen. Had je zelf al een ontwerp voor een houten deur in gedachten? We horen het graag.

Ontwerp

Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling waardoor het zich dankbaar leent voor woningen in een eerder landelijke stijl. Maar laat je gerust verrassen door onze moderne uitvoeringen zoals een strakke houten planchettedeur. Mag het een beetje meer grandeur? We spelen graag met details en voorzien je houten deur zo van de juiste look en feel.

Neem contact op met de engels adviseur uit jouw regio om de mogelijkheden te bespreken. Je kan in de showroom al enkele modellen bezichtigen, maar meerdere ontwerpen zijn mogelijk. We richten ons volledig op maatwerk. Eens gekozen gaan onze vakmannen in het atelier in Lokeren aan de slag en wordt je deur met veel zorg afgewerkt door ervaren handen.

Door de toepassing van elektrostatisch spuitwerk wordt je deur dieper en duurzamer behandeld met een lak- of verflaag, waardoor je een aanzienlijke daling hebt van onderhoudsduur. De diepere pigmentatie zorgt ook voor een mooie volle kleur.

Veiligheid

Al onze houten deuren worden vervaardigd met inbraak beveiligend sluitwerk. Daarnaast heb je de optie om het standaard veiligheidsniveau te verhogen. Zo kan je aangenaam vertoeven in je woning, maar ook met een gerust hart je deur achter je sluiten.