Vraag offerte aan

Steellook ramen, combineer elegantie met authenticiteit

Steellook ramen

Het engels steellook design is een uniek ontwerp dat het comfort van aluminium ramen slim combineert met de uitstraling van authentieke stalen ramen. In de zoektocht naar slanke aluminium profielen ontwikkelde engels als eerste steellook ramen naar het ontwerp van authentieke stalen ramen. Onze steellook ramen zijn de slankst mogelijke profielen. Door een oog voor detail en de jarenlange ervaring naar het ontwerpen van authentieke ramen met modern wooncomfort ontwikkelenden wij een slank steellook profiel.

Kenmerkend aan onze steellook ramen zijn de kleinhouten waarmee je jouw ramen zowel een authentiek, een art deco, of speels ontwerp kan geven.

Conische profielen voor een slank uitzicht

Het engels steellook raam heeft conische profielen waardoor deze er slanker dan het gemiddelde steellook raam uit zien. Hoe minder profiel, hoe meer licht. Daarom kunnen onze steellook profielen zich in bijna elke woonstijl moeiteloos laten integreren. Onze steellook ramen vallen op door onze slanke uitvoeren en oog voor detail.

Van landelijk rustiek tot industriële loft met steellook ramen

Grote troef van de steellook ramen? Je combineert ze moeiteloos in een landelijke woning waarin ze de hoofdrol spelen bij het geven van karakter aan je project. De authenticiteit van je woning bewaren: dankzij een slim spel van verdelingen en de mooie details van de conische kleinhouten krijgt je woning een opwaardering, maar behoudt het ook het karakter van weleer. Maar kies je voor een moderne loft stijl dan kunnen deze steellook ramen een mooi accent zijn in het strakke interieur. Nood aan super modern: dan kan je met grote glasoppervlaktes en minimale onderverdelingen het gevoel van een hedendaagse loftstijl creëren.⁠ Wil je iets extra? Laat onze sales adviseurs hun creativiteit de vrije loop met een unieke art deco uitvoering.

Voordelen steellook ramen

Engels is pionier in de fabricage en plaatsing van steellook ramen. Daarnaast beschikken we over de slankst mogelijke steellook profielen die er op de markt verkrijgbaar zijn en daar zijn we trots op. Alle steellook ramen worden speciaal voor jou op maat gemaakt in ons atelier in Eeklo.

De profielen zijn smal en sterk, waardoor grote glaspartijen mogelijk zijn. Daarnaast zijn ze slijt- en kleurvast en in veel verschillende kleuren beschikbaar. Deze profielen laten ook op gebied van isolatie niets te wensen over, ze hebben de beste isolatiewaarde in hun soort.

Wil je een uniforme uitstraling van je woning? Bekijk dan ook onze steellook deuren als perfecte aanvulling om de uitstraling van je woning volledig te maken.