Vraag offerte aan

Steellook ramen, combineer elegantie met authenticiteit

Steellook ramen

Het engels steellook design is een uniek ontwerp dat het comfort van aluminium ramen slim combineert met de uitstraling van authentieke stalen ramen. Grote troef van de steellook ramen? Je combineert ze moeiteloos in een landelijke woning waarin ze de hoofdrol spelen bij het geven van karakter aan je project. Maar kies je voor een moderne loft stijl dan kunnen deze steellook ramen een mooi accent zijn in het strakke interieur. Wil je iets extra? Laat onze sales adviseurs hun creativiteit de vrije loop met een unieke art deco uitvoering.

Naast alle voordelen van aluminium ramen vallen deze steellook ramen op door hun slanke uitvoering en oog voor detail.

Voordelen

Engels is pionier in de fabricage en plaatsing van deze ramen. Daarnaast beschikken we over de slankst mogelijke steellook profielen die er op de markt verkrijgbaar zijn, en daar zijn we trots op. Alle ramen worden speciaal voor jou op maat gemaakt in ons atelier in Eeklo.

De profielen zijn smal en sterk, waardoor grote glaspartijen mogelijk zijn. Daarnaast zijn ze slijt- en kleurvast en in veel verschillende kleuren beschikbaar. Op het gebied van isolatie laten deze profielen niets te wensen over, het heeft de beste isolatiewaarde in zijn soort.

Wil je een uniforme uitstraling van je woning? Bekijk dan ook onze steellook deuren als perfecte aanvulling om de uitstraling van je woning volledig te maken.