Vraag offerte aan

Kies uw smaakvolle voordeur

Hoe kies je een voordeur die past bij jouw woning?

Hoe kies je een voordeur? Een voordeur bepaalt de eerste indruk van je woning. Voor de toevallige voorbijrijder of het (eerste) bezoek van vrienden, familie. Zelfs de postbode en pakjesleverancier hebben al een idee over je gevormd wanneer ze wachten voor je gesloten voordeur. De eerste indruk maak je maar één keer. Maak er dus een goede van! 

Engels ramen en deuren heeft al meer dan 75 jaar ervaring in het vervaardigen van voordeuren die mooi passen bij je woning en stijl. Onze deuren worden volledig op maat ontworpen, op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, je smaak en natuurlijk de gehele uitstraling van je woning. Standaard worden onze deuren uitgerust met inbraakveilig sluitwerk. In onze showrooms hebben we enkele modellen staan, maak gerust een afspraak om te ontdekken wat onze adviseurs voor jou kunnen ontwerpen. Op basis van je persoonlijke voorkeuren, noden en de stijl van je woning gaan onze adviseurs aan de slag om een stijlvolle en veilige voordeur voor je te ontwerpen. 

Waarom kiezen voor een houten voordeur?

Hout is een natuurlijk product, dat maakt dat een houten voordeur duurzaam en milieuvriendelijk is. Hout is een hernieuwbare grondstof, houdt CO2 vast. Daarnaast is een houten voordeur een prima isolator. 

Ook esthetisch is een houten voordeur een mooie keuze. De natuurlijke uitstraling wanneer je kiest voor één van onze transparante lazuren geven je gevel een warme welkom. Hout voelt warm aan en ziet er levendig uit. Met een houten voordeur op maat heb je een unieke en stijlvolle voordeur die zorgt voor sfeer. Mag het wat moderner en eventueel transparanter: wij hebben al verschillende mooie realisaties met onze houten pivoterende glasdeuren. 

Met een houten voordeur kan je ook eindeloos variëren. Na een grondige schuurbeurt kan je met een nieuwe kleur een héél andere uitstraling maken en krijgt je gevel een make over. 

Uniek bij engels ramen en deuren 

 • Onze houten voordeuren worden op maat ontwikkeld én geproduceerd in ons atelier in Lokeren. Onze standaard modellen worden altijd naar persoonlijke smaak aangepast.
 • Het elektrostatisch lakwerk zorgt voor een minimale onderhoudsinterval dankzij de optimale hechting en grotere laagdikte (ca. 100 micron). Ook mogelijk om binnen en buiten te voorzien van een verschillend kleur. 
 • Onze deuren worden standaard van inbraakveilig sluitwerk voorzien, waardoor je met een gerust hart de deur achter je op slot draait. 
 • Keuze uit 4 verschillende houtsoorten: eik, mahonie, afzelia en afrormosia. Ook FSC® gecertificeerd hout is mogelijk. 
 • De houten voordeuren scoren uitstekend op het vlak van stabiliteit, wind- en waterdichtheid, inbraakbestendigheid en isolatie (zowel thermisch als op het vlak van geluid).

Waarom kiezen voor een aluminium voordeur?

Aluminium an sich heeft niet onmiddellijk een duurzame reputatie, toch zijn onze aluminium deuren een uitstekende keuze voor uw woning. Aluminium kenmerkt zich namelijk naast een lange levensduur en hoge mate van recycleerbaarheid ook aangenaam lage onderhoud eisen. 

Met onze strakke aluminium deuren of pivoterende deuren in rechte aluminium krijgt je gevel een moderne uitstraling. Wil je het wat charmanter, of zoek je een originele industriële look dan kijken wij graag samen naar een ontwerp in steellook. Fan van edgy? Een echte eye catcher? Dan ontwerpen wij maar al te graag een unieke steellook deur in art deco stijl. 

Een groot glas oppervlak, een pivoterende deur, combinaties met figuurglas, een speels ontwerp met onze conische steellook kleinhouten? Wij staan je graag bij met advies om samen een mooie aluminium voordeur te ontwerpen die past bij jouw noden en jouw woning. 

Uniek bij engels ramen en deuren

 • Onze aluminium voordeuren worden op maat ontwikkeld én geproduceerd in ons atelier in Eeklo. Ons standaard modellen worden altijd naar persoonlijke smaak aangepast.
 • Een onbeperkte keuze uit RAL kleuren in poederlak, met standaard een laagdikte van 60 μm, wat voor een extra versteviging van het profiel zorgt. Onze structuurlak daarentegen zorgt voor een fijne korrel, die waterafstotend is. Hierdoor worden uw profielen minder snel vuil en is er nog minder onderhoudswerk nodig. 
 • Onze aluminium deuren worden standaard van inbraakveilig sluitwerk voorzien, waardoor je met een gerust hart de deur achter je op slot draait. 
 • Menig architecten zijn fan van onze unieke, speelse ontwerpen in steellook al dan niet gecombineerd met kathedraalglas. 
 • De aluminium voordeuren scoren uitstekend op het vlak van stabiliteit, wind- en waterdichtheid, inbraakbestendigheid en isolatie (zowel thermisch als op het vlak van geluid).

Waarom kiezen voor een voordeur in pvc?

Een voordeur in pvc scoort uitstekend op thermische en akoestische isolatie. Onze pvc profielen zijn voorzien van thermische onderbreking, hierdoor blijft de warmte binnen en koude buiten.  PVC voldoet aan strenge isolatienormen en creëert daardoor een aangenaam wooncomfort. PVC heeft daarnaast ook voordelen omwille van de prijs-kwaliteitverhouding en de onderhoudsvriendelijkheid. Door onze jarenlange zoektocht naar de mooiste oplossing voor elke woning, bieden wij ook in onze pvc voordeuren mooie modellen aan.

Uniek bij engels ramen en deuren

 • Onze pvc voordeuren worden in private label ontwikkeld.
 • Je kan kiezen uit een uitgebreide collectie aan kleuren. Ook een pvc voordeur in houtimitatie kunnen we voorzien. Bovendien zijn onderlinge combinaties mogelijk en dit zowel éénzijdig (witte pvc binnenin) als tweezijdig (met 1 of 2 verschillende kleuren) generfd.
 • Onze pvc deuren worden standaard van inbraakveilig sluitwerk voorzien, waardoor je met een gerust hart de deur achter je op slot draait. 
 • De pvc voordeuren scoren uitstekend op het vlak van stabiliteit, wind- en waterdichtheid, inbraakbestendigheid en isolatie (zowel thermisch als op het vlak van geluid). Ook prijs-kwaliteit is een pvc voordeur een interessante optie. 

Waarom kiezen voor een glazen voordeur?

Zoek je een elegante en hedendaagse variant op de klassieke houten of aluminium strakke voordeur? Dan ontwerpen we graag een glazen voordeur voor je. Zowel in hout als aluminium.

Het zal u niet verbazen dat een glazenvoordeur enkele mooie voordelen hebt. Met een glazen voordeur creëer je een zee van licht- en openheid in de traditioneel donkere inkomhallen. Het is een transparante manier om je bezoekers welkom te heten. En een glazen voordeur geeft je gevel instant een esthetische opwaardering. Een pivoterende glazen voordeur geeft je inkom trouwens nog een beetje extra vavavooom.
Ben je niet zo fan van het idee dat iemand inkijk krijgt via je voordeur? Dan kan je spelen met verschillende types glas. Van kathedraal glas of golvend glas waarmee je in combinatie met steellook of hout een art deco of sixties vibe kunt maken. Jawel, al vanaf het betreden van je woning. Hou je van een stoere, of net een sobere stijl, dan kan zwart glas je wel bekoren.

Een glasdeur lijkt misschien minder veilig, maar twijfel niet. Veiligheidsglas in combinatie met veiligheidsbeslag beperken het risico op inbraak. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust voor een afspraak met een lokale adviseur, of spring eens binnen in onze showroom.

Veilige voordeuren voor gemoedsrust en inbraakpreventie

Wij begrijpen het belang van een veilige en geruststellende woonomgeving, en daarom bieden wij verschillende opties om het veiligheidsniveau van jouw voordeur te verhogen. Onze voordeuren zijn ontworpen met het oog op inbraakpreventie. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technologieën om ervoor te zorgen dat jouw woning goed beveiligd is. Het inbraakbeveiligend sluitwerk zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers geen kans maken. Met onze veilige voordeuren kan je met een gerust hart je deur achter je sluiten en genieten van een veilige woonomgeving.

Naast het standaard beveiligingsniveau bieden we je de mogelijkheid om het veiligheidsniveau van jouw voordeur verder te verhogen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals extra sloten, veiligheidsbeslag en versterkte panelen. Onze adviseurs staan klaar om je te adviseren over de beste keuzes voor jouw specifieke behoeften en wensen.

Een veilige voordeur is essentieel voor jouw gemoedsrust. Met onze veilige voordeuren kan je aangenaam vertoeven in je woning, wetende dat je goed beschermd bent tegen inbraakpogingen. Bovendien zorgen onze voordeuren niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een stijlvolle toevoeging aan de uitstraling van jouw huis. Je kunt kiezen uit diverse ontwerpen, kleuren en afwerkingen die passen bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je woning.

Investeer in de veiligheid van je huis en maak van je voordeur een waardevolle investering. Met onze veilige voordeuren geniet je niet alleen van een mooie entree, maar ook van een veilige leefomgeving waarin je met een gerust hart kunt wonen.