Vraag offerte aan

Engels Hyline

Engels Hyline - vision without boundaries

Engels Hyline is ons recente antwoord op de zoektocht naar de meest verfijnde aluminium schuifsystemen. De minimalistische profielen onderscheiden zich zowel op gebied van prestatie, discretie en elegantie.

HY30

De HY30 laat je toe te werken met een beglazing tot 28mm dik en tot een hoogte van 3,5 m of tot 9 m2 glasoppervlakte. Het biedt uitstekende thermische, akoestische en afdichtende prestaties. Ook extra opties als horren en screens zijn mogelijk.

HY40

Het HY40 profiel stelt je in staat te kiezen voor een een beglazing tot 38mm dik en tot een hoogte van 6 m of tot 18 m2 glasoppervlakte. Het biedt uitstekende thermische, akoestische en afdichtende prestaties. Het elegante kader kan volledig ingewerkt worden en dankzij het slanke kader van rondom 18 mm dikte kan je genieten van een ononderbroken uitzicht. De structuur maakt het mogelijk om screens, lamellen of verduisteringsgordijnen tussen het glas te integreren. Ook extra opties als horren en screens zijn mogelijk.

HY50

Het minimalistische HY50 profiel werd ontworpen zodat je kan werken met een beglazing tot 48mm dik en tot een hoogte van 6 m of tot 18 m2 glasoppervlakte. Het biedt ook een uitstekende thermische, akoestische en afdichtende prestaties. Ook hier kan het kader volledig ingewerkt worden en dankzij het slanke kader van rondom 18 mm dikte kan je genieten van een ononderbroken uitzicht. De structuur maakt het mogelijk om screens, lamellen of verduisteringsgordijnen tussen het glas te integreren. Ook extra opties als horren en screens zijn mogelijk.

HYPI

Deze pivotdeur kan oplopen tot 350 kg en tegelijk volledig in het landschap worden geïntegreerd. Voor nog extremere afmetingen ontwikkelden we de HYPI Steel die oploopt tot 700 kg per deurblad en met een glasoppervlakte tot 18 m². De scharnieren en het hang- en sluitwerk wordt volledig ingewerkt wat zorgt voor een discreet en elegant vlak uitzicht. Dankzij een minutieuze en exclusieve afwerking krijg je de vrijheid om te kiezen voor een gepersonaliseerde afwerking die perfect kan geïntegreerd worden in jouw bouw- of renovatieproject. Bij engels maken details het verschil.

HYFIX

Het vast raam zit volledig ingewerkt waardoor het frame onzichtbaar wordt en er een ononderbroken uitzicht ontstaat, dit tot een glasoppervlakte van 18 m². Daarnaast krijg je meer architecturale vrijheid dankzij de vaste hoeken, zonder centrale middenstijl. De Hyfix kent een uitmuntende luchtdichtheid, thermische en akoestische waarden met een zeer hoge inbraakwerendheid.

Technische informatie

Wil je graag wat meer technische informatie? Breng dan zeker een bezoek aan één van onze showrooms of stuur een mailtje naar info@engelsramen.be.

HY30

Opening opties: opening op de hoek, mogelijkheid tot op maat gemaakte schuiframen
Afwerking: gelakt volgens ral kleuren
Maximale afmetingen: breedte: op maat, hoogte: 3500 mm
Afmetingen beglazing: 9 m²
Maximum gewicht: 500 kg/ml
Thermische transmissie: UW = 1,3 (W/ m2K) Ug = 1,1 (W/ m2 K)
Akoestische prestaties: Rw = 37dB
Luchtdoorlaatbaarheid: (EN 12207 : 2000) : klasse 3
Waterdichtheid: (EN 12208 : 2000): klasse 7A
Winddichtheid: (EN 12210 : 2000) klasse B2

HY40

Opening opties: opening op de hoek, mogelijkheid tot op maat gemaakte schuiframen, geautomatiseerde opening
Afwerking: gelakt volgens ral kleuren
Maximale afmetingen: breedte: op maat, hoogte: 6000 mm
Afmetingen beglazing: 18 m²
Maximum gewicht: 1000 kg/ml
Thermische transmissie: UW = 1,3 (W/ m2K) Ug = 0,7 (W/ m2 K)
Akoestische prestaties: Rw = 36dB
Luchtdoorlaatbaarheid: (EN 12207 : 2000) : klasse 3
Waterdichtheid: (EN 12208 : 2000): klasse 8A
Winddichtheid: (EN 12210 : 2000) klasse C2

HY50

Opening opties: mogelijkheid tot op maat gemaakte schuiframen, geautomatiseerde opening
Afwerking:gelakt volgens ral kleuren
Maximale afmetingen: breedte: op maat, hoogte: 6000 mm
Afmetingen beglazing: 18 m²
Maximum gewicht: 1000 kg/ml
Thermische transmissie: UW = 1,05 (W/ m2K) Ug = 0,5 (W/ m2 K)

HYPI

Opening opties: pivoterende opening
Afwerking: gelakt volgens ral kleuren
Maximale afmetingen: breedte: 3200 mm, hoogte: 3200 mm
Afmetingen dubbele beglazing: 9 m²
Maximum gewicht: 350 kg per ventilatieopening

HYFIX

Afwerking: gelakt volgens ral kleuren
Maximale afmetingen: breedte: op maat, hoogte: 6000 mm
Afmetingen beglazing: 18 m² > = op aanvraag

Unieke opties

Je kan kiezen uit onderstaande opties.

Alarm

Mogelijkheid om alarm te integreren in het profiel.

Elektromagnetisch slot

Integratie van een elektromagnetisch slot voor een betere beveiliging en controle.

Sluiting

engels hyline voorziet multi-puntsluiting. Het gehele mechanisme is compleet ingewerkt in het profiel en dus onzichtbaar. Elk sluitpunt is afzonderlijk regelbaar.

HyMotor

De veiligheid van personen en eigendom wordt volledig gewaarborgd. In het geval van een stroomstoring, kunnen de gemotoriseerde systemen handmatig worden bediend.

Onbeperkt aantal rails

Er is geen limiet op het aantal rails en dus daarom op het aantal glaspanelen. Hierdoor kunnen we op maat gemaakte raamoplossingen bieden voor de meest ambitieuze projecten.

Verduisteringssystemen

Met de engels hyline krijg je de mogelijkheid om volgende zaken te integreren tussen de dubbele beglazing: zonnewering, screens, shutters of lamellen. Deze zijn elektrisch aangedreven en hebben geen onderhoud nodig.

Geïntegreerde drempel

Het schuifsysteem kent een absolute elegantie dankzij de geïntegreerde drempel die volledig in de vloer wordt ingewerkt en dus onzichtbaar is. Geen fysieke of visuele obstakels meer. Binnen en buiten worden één.

Thermische transmissie

Het verbindingspunt van de centrale staanders wordt gemaakt door EPDM afdichtingen voor betere thermische prestaties.

Eenvoudig in onderhoud

De wentellagers zijn gemonteerd in aluminium profielen die gemakkelijk kunnen worden verwijderd voor reiniging.

Wentellagers

Het aantal roestvrije wentellagers wordt berekend op basis van de afmetingen en het gewicht van de glaspanelen. De maximum toegestane belasting is 200 kg. Geen onderhoud vereist.

Zeer goede opvolging, altijd vriendelijk, correcte timing & klasse uitstraling van de ramen.
Kortom alles was top 🙂

Gaëlle D.

Bij deze een welgemeende dank u voor de fijne samenwerking aangaande mijn verbouwing. Mijn complimenten aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit project. Het resultaat is nog mooier dan verwacht.

Danny W.

Fijn persoonlijk contact, mooie materialen, professionele plaatsers

Brecht V.

Zeer tevreden over service en klantvriendelijke informatie bij de verkoop!

Maureen C.

Er wordt meegedacht doorheen project, goede service en proper werk.

Davy D.C.

We zijn ontzettend fier op het resultaat. Snelle afspraak met sympathieke en vriendelijke adviseur. Zeer goede kennis van het product. Degelijk advies. Ook de vriendelijkheid, kennis en advies van de projectleider was erg professioneel en geen vraag was te veel. Een prima kerel gericht naar oplossingen. Het was ook ontzettend fijn om contact te hebben met de administratieve dame. Eveneens altijd vriendelijk en behulpzaam bij het maken van o.a. afspraken over parkeerverbod, facturatie enz… En dan de plaatsers. Prima vakmannen met een duidelijke kennis. Ook zij stonden open met advies en raad. Zij werkten ook proper en namen “afval” mee. Mochten we opnieuw ramen en/of deuren nodig hebben dan zullen wij het zeker niet nalaten om jullie terug te contacteren en/of aan te bevelen.

Denise P.