Vraag offerte aan
Aalst

Specialist van deuren en ramen in Aalst

Contact
Capucienenlaan 58
9300 Aalst
Tel.: 053 89 36 63
Openingsuren
Maandag gesloten
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak

Maak een afspraak in de showroom van Aalst

Onze showrooms zijn open voor een afspraak

Najaarsacties t.e.m. 30 september 2023. Ontdek wat onze persoonlijke aanpak voor jouw (ver)bouwplan kan betekenen. Maak een afspraak of vraag een offerte aan.

Engels is sinds 1945 je persoonlijke specialist in ramen en deuren. Zowel voor houten ramen en deuren als voor ramen en deuren in aluminium, steellook of pvc kan je beroep doen op onze expertise. Engels ontwerpt samen met jou een raam-en deuroplossing dat past binnen jouw project. Onze missie: kwaliteitsvolle ramen en deuren op maat. Onze passie: mooie ramen en deuren die de stijl van jouw woning ondersteunen. Laat je inspireren door onze showroom in Aalst.

 

Maatwerk ramen Aalst

Bij Engels werken we niet langer met standaard ramen en deuren. We luisteren naar jouw verhaal en gaan samen aan de slag om ramen en deuren op maat te ontwerpen, leveren en plaatsen. Onze troef? De jarenlange passie en kennis van onze vakmannen in de ateliers en de smaak en creatieve ideeën van onze engels adviseurs. Samen creëren zij de nodige magie om aan jouw project dat tikkeltje extra te geven. We begeleiden je graag stap voor stap in het proces.

Bezoek vrijblijvend onze showroom om je te laten inspireren, of maak een afspraak met één van onze adviseurs om te genieten van de engels beleving tijdens het bespreken van jouw project. We nemen graag uitgebreid de tijd om je te vertellen over onze werking, maar vooral om jou beter te leren kennen met een lekkere kop koffie.

 

 

Houten ramen en deuren in Aalst

Wil je houten ramen en deuren in Aalst laten maken? In onze showroom in Aalst kan je verschillende ramen en deuren bewonderen in alle mogelijke materialen: hout, aluminium, steellook of kunststof. De mooiste ontwerpen houten ramen vind je in onze showroom in Aalst. Ook ramen in aluminium, steellook en pvc komen uitgebreid aan bod in onze showroom in Aalst.

Wij vinden het belangrijk om dicht in jouw buurt te zijn, zowel voor verkoopadvies alsook voor een vlotte service tijdens de opvolging. En daarom ben je voor ramen in Aalst van harte welkom in onze showroom. Engels biedt niet alleen een showroom voor houten ramen in Aalst, maar ook voor ramen van bijvoorbeeld aluminium, steellook en pvc.

Engels heeft 11 showrooms met lokale experts in heel België, waar ervaren adviseurs klaar staan om het project van je dromen te realiseren.

Houten ramen en deuren in Aalst

Schakel je Engels in voor het maken van houten ramen in Aalst, of kies je voor ramen van een van onze andere materialen? Wees dan zeker dat:

  • Ons werk er pas op zit wanneer jij tevreden bent;
  • Je een samenwerking aan gaat met een hecht Belgisch familiebedrijf, nu onder leiding van de derde generatie;
  • Je project wordt behandeld door ons eigen studiebureau;
  • Je kiest voor duurzame ramen en deuren in hoge kwaliteit;
  • Je op het einde van de rit kunt genieten van mooie ramen en deuren op jouw maat.

Ontmoet je

engels team

Tim Van Tittelboom
Jasper Ongena
Manu Castelain

Inspiratie en advies

Ontdek onze nieuwe catalogus. Het is slechts een voorproefje van ons kunnen, uitgesmeerd over verschillende categorieën gaande van jong tot puur, over charmant en stijlvol en functioneel. Bekijk zeker ook onze realisaties.

Vraag catalogus aan
Inspiratie en advies