Vraag offerte aan
Brugge

Specialist van ramen en deuren in Brugge

Contact
Sint-Pieterskaai 39
8000 Brugge
Openingsuren
Maandag gesloten
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak

*Showroom wordt momenteel gerenoveerd

Maak een afspraak in de showroom van Brugge

Onze showrooms zijn open voor een afspraak

De showroom krijgt een update.

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in hun zoektocht naar de juiste ramen, wordt er momenteel gewerkt om onze showroom een update te geven. Ons team staat echter nog steeds voor je klaar, zowel voor nieuwe projecten als voor lopende projecten. We zijn bereikbaar via 05 031 31 13 of stuur een mailtje naar brugge@engelsramen.be.

Bouwacties verlengd t.e.m. 15 april. Ontdek de voordelen voor jouw project in onze showroom.

Engels is sinds 1945 je persoonlijke specialist in ramen en deuren. Zowel voor houten ramen en deuren als voor ramen en deuren in aluminium, steellook of pvc kan je beroep doen op onze expertise. Engels ontwerpt samen met jou een raam-en deuroplossing dat past binnen jouw project. Onze missie: kwaliteitsvolle ramen en deuren op maat. Onze passie: mooie ramen en deuren die de stijl van jouw woning ondersteunen. Laat je inspireren door onze showroom in Brugge.

Maatwerk ramen Brugge

 

Bij Engels werken we niet langer met standaard ramen en deuren. We luisteren naar jouw verhaal en gaan samen aan de slag om ramen en deuren op maat te ontwerpen, leveren en plaatsen. Onze troef? De jarenlange passie en kennis van onze vakmannen in de ateliers en de smaak en creatieve ideeën van onze engels adviseurs. Samen creëren zij de nodige magie om aan jouw project dat tikkeltje extra te geven. We begeleiden je graag stap voor stap in het proces.

Bezoek vrijblijvend onze showroom om je te laten inspireren, of maak een afspraak met één van onze adviseurs om te genieten van de engels beleving tijdens het bespreken van jouw project. We nemen graag uitgebreid de tijd om je te vertellen over onze werking, maar vooral om jou beter te leren kennen met een lekkere kop koffie.

Houten ramen en deuren in Brugge

Wil je houten ramen en deuren in Brugge laten maken? In onze showroom in Brugge kan je verschillende ramen en deuren bewonderen in alle mogelijke materialen: hout, aluminium, steellook of kunststof. De mooiste ontwerpen houten ramen vind je in onze showroom in Brugge. Ook ramen in aluminium, steellook en pvc komen uitgebreid aan bod in onze showroom in Brugge.

Wij vinden het belangrijk om dicht in jouw buurt te zijn, zowel voor verkoopadvies alsook voor een vlotte service tijdens de opvolging. En daarom ben je voor ramen in Brugge van harte welkom in onze showroom. Engels biedt niet alleen een showroom voor houten ramen in Brugge, maar ook voor ramen van bijvoorbeeld aluminium, steellook en pvc.

Engels heeft 11 showrooms met lokale experts in heel België, waar ervaren adviseurs klaar staan om het project van je dromen te realiseren.

Houten ramen en deuren in Brugge

Schakel je Engels in voor het maken van houten ramen in Brugge, of kies je voor ramen van een van onze andere materialen? Wees dan zeker dat:

  • Ons werk er pas op zit wanneer jij tevreden bent;
  • Je een samenwerking aan gaat met een hecht Belgisch familiebedrijf, nu onder leiding van de derde generatie;
  • Je project wordt behandeld door ons eigen studiebureau;
  • Je kiest voor duurzame ramen en deuren in hoge kwaliteit;
  • Je op het einde van de rit kunt genieten van mooie ramen en deuren op jouw maat.

Ontmoet je

engels team

Dario Strynckx
Lisa De Boes
Thomas Vermandere
Hans Roggeman
Hilde Focke
Kenneth Vandeputte
Kevin Dhaene

Inspiratie en advies

Ontdek onze nieuwe catalogus. Het is slechts een voorproefje van ons kunnen, uitgesmeerd over verschillende categorieën gaande van jong tot puur, over charmant en stijlvol en functioneel. Bekijk zeker ook onze realisaties.

Vraag catalogus aan
Inspiratie en advies