Bekijk onze vacatures

Uw eigen concept en shop

Met Engels kan u als zelfstandige partner de kwaliteit van ramen en deuren aanbieden die u differentieert van alle andere merken. Het Engels netwerk beschikt over een indrukwekkend aantal troeven dat het uniek maakt in de sterk gefragmenteerde markt van de ramen en deuren in België.

Uw eigen shop

De stap die wij samen nemen met een engels shop partner nemen wij niet licht op. Als ambassadeur is het slagen en financieel welzijn van u als toekomstige partner cruciaal in het succesverhaal van ENGELS. Ons bewezen model biedt u de kans om op lange termijn succes te boeken met een sterk merk en sterke producten.

De cijfers en financiële voorwaarden

De shopcijfers en financiële voorwaarden van het engels partnership en concept worden u in detail toegelicht tijdens de eerste ontmoeting. Gebaseerd op de werking van de eigen filialen en partner filialen tonen deze aan dat u op lange termijn zeer winstgevend en financieel gezond kunt zijn, mits de nodige ondernemers- en beheersinzet.

photo-engels-parca-0814

Hoe helpen wij u?

Wij staan u bij:

In het vinden van de juiste locatie, en het winkelpand met voldoende visibiliteit en potentieel aan omzet;

In het opmaken van een gepersonaliseerd exploitatie budget met realistische winstgevendheid;

Door het aanbieden van een gedegen opleiding van 2 weken in het hart van ons bedrijf;

Door het aanbieden van een stage van meerdere weken in een bestaande ENGELS shop;

Via een volledige begeleiding bij de inrichting en de opstart van uw ENGELS shop;

Door u toegang te geven tot het op maat gemaakte ERP pakket om het verkoopproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen;

Door u marketing ondersteuning te geven en gezamenlijke commerciële initiatieven op te zetten die enkel grootschalige merken aankunnen;

Door het organiseren van overleg platformen met andere partners en filialen ter optimalisatie van de operationele processen.

Ontdek hier of u geschikt bent
Getuigenissen