Vraag offerte aan

engels PVC ramen

Met PVC ramen kiest u voor gemak in onderhoud en een zeer goede isolatie, maar ook voor een unieke stijl en een budgetvriendelijke oplossing. engels biedt u verschillende mogelijkheden om de traditionele uitvoering te overstijgen.

Algemeen

PVC ramen

Ben je op zoek naar mooie pvc ramen die ook op vlak van thermische en akoestische isolatie voldoen aan de huidige woonnormen? We helpen je graag bij het maken van een persoonlijke keuze voor jouw pvc ramen. In de huidige architectuur kunnen ook pvc ramen een esthetische meerwaarde bieden aan jouw woning. Ze worden graag gebruikt omwille van de voordelen zoals de prijs-kwaliteitsverhouding, een hoge isolatiewaarde en hun onderhoudsvriendelijkheid.

Waarom kiezen voor pvc ramen? Ook met pvc-ramen proberen we bij engels ramen en deuren om van elke plek in jouw woning een unieke aangename woonruimte te creëren. Pvc-ramen zijn beschikbaar in een brede waaier aan RAL-kleuren waardoor ze multi-inzetbaar zijn. Daarnaast zijn ze net zoals houten ramen en aluminium ramen inbraakveilig en brandveilig.

Onze pvc-raamprofielen kunnen zowel gebruikt worden voor klanten die houden van een moderne look. Als bij de renovatie of bouw van een eerder authentieke, landelijke woning. Ook bieden we pvc ramen aan met een houtlook. Twijfel je nog over je materiaalkeuze? Onze sales adviseurs helpen je graag verder bij het maken van een raam- of deurontwerp op maat.

Isolatie concepten

CT 70

Onze basisreeks voor PVC-ramen is gebaseerd op de Duitse normen voor het maken van ramen en deuren.

  • engels biedt u standaard een 5-kamer profiel aan dat aan de strengste kwaliteitsnormen voldoet met de hoogste thermische isolatie.
  • De kader heeft een diepte van 70 mm en is versterkt met 100% gegalvaniseerd staal met de hoogste dikte in de markt voor maximale stabiliteit.
  • Strengste normen voor wanddikte PVC: 3,2 mm
  • Dichtingen in verhouding EPDM i.p.v. PVC-rubbers zorgen voor duurzame wind- en waterdichtheid.

SI 82

Voor laag-energie bouwen biedt engels u de 82-reeks PVC-ramen aan. Ook hier werd gekozen voor de hoogste kwaliteitsnormen en bovendien is deze reeks zo ontworpen dat er aan het esthetisch karakter van de ramen niets verandert.

Hefschuifdeuren

Uniek! Ook bij een PVC-raam kan de dorpel van uw schuifraam volledig ingebouwd worden. Zo vermijdt u een hinderlijke opstap.

Kleuren pvc ramen

Kleuren

In het uitgebreide kleurengamma voor PVC vindt u bij engels zeker uw juiste keuze.

Houtimitatie

engels biedt u ook de mogelijkheid om een houtimitatie te kiezen voor uw PVC-ramen. Bovendien beschikt engels over een uiterst flexibel productieproces waardoor alle onderlinge combinaties mogelijk zijn en dit zowel éénzijdig (witte pvc binnenin) als tweezijdig (met 1 of 2 verschillende kleuren) generfd.

Profielen

Recht

Wanneer u een moderne look wenst voor uw woning kiest u best voor dit profiel. De vlakke vleugel van het PVC-raam zorgt bovendien voor een maximale lichtinval en verhoogt het hedendaags karakter van uw woning.

Retro

Met een gemoulueerde vleugel verkrijgt u een prachtig retro raam voor uw klassieke woning. De gemoulueerde vorm werd zo ontworpen dat stabiliteit bij uw PVC-raam gepaard gaat met een maximale elegantie.

Unieke opties

Low-step hefschuifdeuren

Uniek! Ook bij een PVC-raam kan de dorpel van uw schuifraam volledig ingebouwd worden. Zo vermijdt u een hinderlijke opstap.

Onzichtbare scharnieren

engels biedt standaard onzichtbare (ingewerkte) scharnieren voor uw PVC-ramen en terrasdeuren.

10 jaar garantie op sluitwerk

Op uw PVC-ramen geldt een garantie van 10 jaar, ook op uw sluitwerk.

PVC ramen voordelen: engels dat is ook...

De PVC ramen van engels imiteren hout op een zeer elegante wijze, terwijl ze toch ook knappe voordelen bieden.Wij dien geen enkele toegeving wat ook uw budget is. Laat u verrassen door dit materiaal, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Duurzaam en isolerend

PVC is uiterst sterk, het lijkt alsof de tijd er helemaal geen vat op heeft. Dit materiaal is ook een goed isolerende factor om uw woning te beschermen tegen koude en vocht. Met als resultaat: minder energieverspilling en een lagere energiefactuur.

Gemakkelijk in onderhoud

Een PVC raam is zeer gemakkelijk in onderhoud, u moet het enkel regelmatig reinigen. Een mooi pluspunt wanneer u een actief, goedgevuld leven leidt. Dit materiaal is bovendien zeer goed bestand tegen zonnestralen.

Permanente innovatie

Al sinds 1945 streven we bij engels naar perfectie. Alleen de beste PVC ramen en deuren zijn goed genoeg voor u. Wij hebben verschillende kwaliteitslabels behaald en werken regelmatig samen met de Universiteit van Gent om onze producten steeds verder te verbeteren.

Gevoel voor esthetiek

Wij bij engels houden van veeleisende klanten, ze stimuleren ons om onze producten steeds verder te optimaliseren. Het resultaat? PVC ramen en deuren die naadloos aansluiten bij uw eigen visie, en waarover u volledig tevreden bent.

Energiebesparing

Onze PVC ramen en deuren moeten niet alleen mooi zijn, zij moeten ook hun werk doen: de warmte binnenhouden en de koude buiten. Met succes, want onze PVC ramen en deuren halen optimale isolatiewaarden.

Stevig en duurzaam

Voor al onze PVC ramen en deuren kiezen we de beste materialen en bij de vervaardiging maken wij gebruik van de meest geavanceerde productieprocessen. Daardoor zijn onze PVC ramen en deuren superieur op het vlak van stabiliteit, wind- en waterdichtheid, inbraakbestendigheid en isolatie (zowel thermisch als wat geluid betreft).

Respect voor de natuur

De ramen en deuren in PVC lijken nog mooier wanneer u weet dat zij vervaardigd zijn met respect voor de natuur. Op dat gebied is ons bedrijf CO2-neutraal. Concreet wil dit zeggen dat wij een grote inspanning doen om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken en te compenseren.

Een onberispelijke dienstverlening

Wij zijn pas tevreden als u het ook bent. Daarom stopt het voor ons niet bij advies en verkoop. We assisteren u bij uw projecten, respecteren uw tijdschema en plaatsen uw PVC ramen of deuren zoals het hoort. En ook lang nadat uw ramen of deuren geplaatst zijn kunt u rekenen op de uitstekende dienstverlening van engels.