Bekijk onze vacatures

Steellook deuren

Vraag je offerte aan

Steellook deuren

Ben je op zoek naar unieke deur met een speels ontwerp? Of wil je graag een tikkeltje extra karakter geven aan je landelijke woning? Neem dan zeker contact op met de engels adviseurs van jouw regio om de mogelijkheden van onze steellook deuren te ontdekken.

Dat onze steellook deuren populair zijn zal je waarschijnlijk niet verbazen. De slimme combinatie van een zeer fijn en elegant profiel met de voordelen van aluminium en de uitstraling van een robuust stalen frame. Deze elementen bieden mogelijkheden aan verschillende stijlen van modern naar authentiek en tijdloos klassiek.

De steellook deuren worden met veel zorg gemaakt in ons atelier in Eeklo. Engels is door haar eigen expertise inmiddels een geroemd pionier in steellook ramen en deuren. Onze experts hebben ruime kennis over steellook en zetten deze kennis en expertise graag in om van jouw project een daverend succes te maken.

Ontwerp

Het Engels steellook design combineert het comfort van aluminium met de uitstraling van een authentieke stalen deur. Engels beschikt over de slankst mogelijke steellook profielen op de markt, waardoor de meest gedurfde creaties mogelijk worden. Daarnaast zijn ze slijt- en kleurvast en in veel verschillende kleuren beschikbaar.

Steellook deuren zijn ontzettend veelzijdig waardoor het heel eenvoudig is om je eigen stijl er in te stoppen. Stoer, landelijk, modern, het kan allemaal. Weet je exact wat je wil, dan gaan we direct voor je aan de slag.

Ben je nog zoekend naar inspiratie? Geen probleem. Onze specialisten begeleiden je van de eerste stap tot aan een eindproduct wat volledig aan je wensen voldoet. Ons doel is om jou aan een eindproduct te helpen wat volledig aan je wensen voldoet en als het verlengde van je persoonlijkheid kan worden gezien. Uniek, kwalitatief en de uitstraling van echt staal met de voordelen van aluminium.

Veiligheid

Al onze steellook deuren worden vervaardigd met inbraak beveiligend sluitwerk. Daarnaast heb je de optie om het standaard veiligheidsniveau te verhogen. Zo kan je aangenaam vertoeven in je woning, maar ook met een gerust hart je deur achter je sluiten.

Getuigenissen