Bekijk onze vacatures

engels PVC ramen

Met PVC ramen kiest u voor gemak in onderhoud en een zeer goede isolatie, maar ook voor een unieke stijl en een budgetvriendelijke oplossing. engels biedt u verschillende mogelijkheden om de traditionele uitvoering te overstijgen.

PVC ramen voordelen: engels dat is ook...

De PVC ramen van engels imiteren hout op een zeer elegante wijze, terwijl ze toch ook knappe voordelen bieden.Wij dien geen enkele toegeving wat ook uw budget is. Laat u verrassen door dit materiaal, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Vraag uw prijsofferte aan
 • Duurzaam en isolerend

  PVC is uiterst sterk, het lijkt alsof de tijd er helemaal geen vat op heeft. Dit materiaal is ook een goed isolerende factor om uw woning te beschermen tegen koude en vocht. Met als resultaat: minder energieverspilling en een lagere energiefactuur.

 • Gemakkelijk in onderhoud

  Een PVC raam is zeer gemakkelijk in onderhoud, u moet het enkel regelmatig reinigen. Een mooi pluspunt wanneer u een actief, goedgevuld leven leidt. Dit materiaal is bovendien zeer goed bestand tegen zonnestralen.

 • Permanente innovatie

  Al sinds 1945 streven we bij engels naar perfectie. Alleen de beste PVC ramen en deuren zijn goed genoeg voor u. Wij hebben verschillende kwaliteitslabels behaald en werken regelmatig samen met de Universiteit van Gent om onze producten steeds verder te verbeteren.

 • Gevoel voor esthetiek

  Wij bij engels houden van veeleisende klanten, ze stimuleren ons om onze producten steeds verder te optimaliseren. Het resultaat? PVC ramen en deuren die naadloos aansluiten bij uw eigen visie, en waarover u volledig tevreden bent.

 • Energiebesparing

  Onze PVC ramen en deuren moeten niet alleen mooi zijn, zij moeten ook hun werk doen: de warmte binnenhouden en de koude buiten. Met succes, want onze PVC ramen en deuren halen optimale isolatiewaarden.

 • Stevig en duurzaam

  Voor al onze PVC ramen en deuren kiezen we de beste materialen en bij de vervaardiging maken wij gebruik van de meest geavanceerde productieprocessen. Daardoor zijn onze PVC ramen en deuren superieur op het vlak van stabiliteit, wind- en waterdichtheid, inbraakbestendigheid en isolatie (zowel thermisch als wat geluid betreft).

 • Respect voor de natuur

  De ramen en deuren in PVC lijken nog mooier wanneer u weet dat zij vervaardigd zijn met respect voor de natuur. Op dat gebied is ons bedrijf CO2-neutraal. Concreet wil dit zeggen dat wij een grote inspanning doen om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken en te compenseren.

 • Een onberispelijke dienstverlening

  Wij zijn pas tevreden als u het ook bent. Daarom stopt het voor ons niet bij advies en verkoop. We assisteren u bij uw projecten, respecteren uw tijdschema en plaatsen uw PVC ramen of deuren zoals het hoort. En ook lang nadat uw ramen of deuren geplaatst zijn kunt u rekenen op de uitstekende dienstverlening van engels.

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen