Bekijk onze vacatures

engels houten ramen

Met onze exclusieve houten ramen maakt u altijd een goede keuze. Het is het meest authentieke van alle raammaterialen, de beste isolator, en uiterst duurzaam.

Houten ramen en deuren op maat

Sinds 1945 is engels ramen en deuren expert in het vervaardigen van houten ramen en deuren. Hout is nog steeds het duurzaamste en warmste materiaal om mee te werken en heeft een aantal mooie voordelen.

Vraag je prijsofferte aan
 • Houten ramen algemeen

  houten-ramen-algemeen-small

  Alle houten ramen en deuren worden op maat gemaakt in het atelier in Lokeren.

  Voor elk project en elke stijl bieden we houten ramen op maat aan. Het unieke herenhuisraam combineert prachtig in de renovatie van uw klassieke woning. Voorkeur voor een moderne uitstraling, dan denken we spontaan aan blokramen of het slanke schuifraam, de slimslide. Bekijk de profielen.

  Engels werk niet alleen met naaldhout en tropisch hardhout, maar ook met Europees hardhout. Ook bieden we duurzame houtsoorten met het FSC ® label aan. Hier lees je meer over de houtsoorten.

  Duurzaamheid en kwaliteit, ook in de afwerking van onze houten ramen. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende lazuren en verven met elk hun eigen uitstraling. Daarnaast kunnen we tal van unieke opties op maat aanbieden die uw project extra karakter geven.

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen