Bekijk onze vacatures

engels houten ramen

Met onze exclusieve houten ramen maakt u altijd een goede keuze. Het is het meest authentieke van alle raammaterialen, de beste isolator, en uiterst duurzaam.

Houten ramen en deuren op maat

Sinds 1945 is engels ramen en deuren expert in het vervaardigen van houten ramen en deuren. Hout is nog steeds het duurzaamste en warmste materiaal om mee te werken en heeft een aantal mooie voordelen.

Vraag je prijsofferte aan
 • Houten ramen algemeen

  houten-ramen-algemeen-small

  Alle houten ramen en deuren worden op maat gemaakt in het atelier in Lokeren.

  Voor elk project en elke stijl bieden we houten ramen op maat aan. Het unieke herenhuisraam combineert prachtig in de renovatie van uw klassieke woning. Voorkeur voor een moderne uitstraling, dan denken we spontaan aan blokramen of het slanke schuifraam, de slimslide. Bekijk de profielen.

  Engels werk niet alleen met naaldhout en tropisch hardhout, maar ook met Europees hardhout. Ook bieden we duurzame houtsoorten met het FSC ® label aan. Hier lees je meer over de houtsoorten.

  Duurzaamheid en kwaliteit, ook in de afwerking van onze houten ramen. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende lazuren en verven met elk hun eigen uitstraling. Daarnaast kunnen we tal van unieke opties op maat aanbieden die uw project extra karakter geven.

  Profielen en houtsoort houten ramen 

  Voor jouw houten ramen met hedendaags comfort biedt engels zeer elegante profielen aan die een optimale lichtinval verzekeren. De centrale lijst overschrijdt nooit 12,5 cm, terwijl het zichtbaar gedeelte van de vleugel amper 3,5 cm bedraagt. Een ongeëvenaarde finesse.

  De keuze van het hout hangt af van het gewenste uitzicht en kleur van jouw houten ramen. Als specialist in houten ramen kan engels dezelfde kwaliteit aanbieden voor alle soorten hout, doordat de mooiste en meest duurzame houtsoorten geselecteerd worden en deze optimaal behandeld worden.

  Duurzaamheid en kwaliteit houten ramen 

  Voor al onze houten ramen selecteren we de beste materialen en gebruiken we hoogtechnologische productieprocessen. Daardoor zijn onze houten ramen superieur op het vlak van stabiliteit, wind- en waterdichtheid, inbraakbestendigheid en isolatie (zowel thermisch als op het vlak van geluid).

  Houten ramen zijn een duurzame keuze en investering op lange termijn voor jouw woning. engels heeft voor u de meest solide materialen gekozen en de beste houtsoorten die zowel een lange levensduur als een esthetisch uitzicht waarborgen. 

  Ontdek alle voordelen van houten ramen

  Kleuren houten ramen 

  engels biedt een ruim aanbod kleuren en lazuren om jouw houten ramen de gewenste uitstraling te geven. Zo kan je niet alleen kiezen uit alle bestaande RAL-tinten, maar ook uit de unieke kleurenlijn van engels. 

  Houten raam opties: uniek bij engels

  We bieden tal van unieke opties op maat aan zoals guillotineramen en lowstep. Deze elementen geven jouw houten ramen een apart karakter. 

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen