Bekijk onze vacatures

engels houten ramen

Met onze exclusieve houten ramen maakt u altijd een goede keuze. Het is het meest authentieke van alle raammaterialen, de beste isolator, en uiterst duurzaam.

engels houten raamprofielen

Voor uw authentieke houten ramen met hedendaags comfort biedt engels u zeer elegante profielen aan die u een optimale lichtinval verzekeren. De centrale lijst overschrijdt nooit 12,5 cm, terwijl het zichtbaar gedeelte van de vleugel amper 3,5 cm bedraagt. Een ongeƫvenaarde finesse.

Vraag je prijsofferte aan
 • Recht

  Houten ramen recht profiel
  engels hout profiel recht

  Ook met het houten buitenschrijnwerk kunt u uw woning een hedendaagse en strakke look geven. Het elegant profiel van onze houten ramen zorgt voor een maximale lichtinval, terwijl ons technologisch vakmanschap de mogelijkheid biedt om moderne houten ramen te plaatsen met zeer grote glasoppervlakken.

 • Retro

  Houten ramen retro raam profiel
  hout retro

  De exclusieve houten ramen in retrostijl van engels zijn al jaar en dag de enige referentie voor buitenschrijnwerk die perfect aan een authentieke stijl beantwoordt. Deze uitvoering is ideaal voor zowel het bouwen van een pastoriewoning als het renoveren van een hoevewoning of een herenhuis in de stad.

 • Oud-Vlaams

  oud-Vlaams raamprofiel
  hout oud vlaams

  Wenst u op een subtiele manier het traditionele karakter van uw woning te behouden, dan biedt engels u het oud-Vlaamsraam aan. Menig gerenommeerd architect gebruikt dit raam in zijn ontwerpen om de elegantie van zijn ontwerpen in de verf te zetten.

 • Blokramen

  houten blokraam profiel
  hout blokramen

  Bij de houten ramen blokstijl krijgt u door het bredere en diepere profiel een uitgesproken accentuering van het buitenschrijnwerk in uw woning. Bij een woning in o.a. Long Island of Scandinavische stijl zullen deze houten ramen in belangrijke mate het karakter van de woning bepalen.

 • Slimslide

  SlimSlide
  hout slimslide

  Het Slimslide schuifraam biedt de slankheid en strakheid van een minimalistisch kader in combinatie met warmte en authenticiteit dankzij het natuurlijke karakter van hout. Met zijn 7,5 cm is de tussenstijl van dit schuifraam immers uitzonderlijk slank. Bovendien haalt dit schuifraamprofiel de strenge isolatienorm die noodzakelijk zijn om te voldoen aan het passiefraam.

Vraag je prijsofferte aan
Getuigenissen